Фототапет Естрея

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10410676
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Павлина Тасева

Коректни във всяко отношение - бързо изпълнение на поръчката, прекрасна изработка и бърза доставка! Браво!

Nina Valcheva

Страхотни професионалисти, бързо и качествено обслужване. Много благодаря за прекрасните продукти.

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Jivka Naidenova

positive review Който разбира при подаръци Art-Gift се спира. -

Жени Димитрова

Изключително доволна съм! Бързи и коректни! Благодаря Ви !!!

Нели Атанасова

Страхотно обслужване и бързо изпълнение и то по време на празници. Календарите са уникални. Благодаря ви!

Мария Налбантова

благодарим много за бързата изработка, и страхотното качество, препоръчвам

Slavka Manova

Невероятни календари и подаръци! Уникално бързо изпълняване на поръчката! Страхотни сте! Браво!

Стиляна Манева-Мирчева

Получих календарите За втора година се представяте страхотно! Много съм доволна, точни и коректни. Благодаря ❤️

Мария Чернева

Днес получих поръчката си, страхотно качество и изработка! Благодаря ви!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Естрея?

Тапетът "Естерея" е един прекрасен избор за да добавите елегантност и природен шарм към вашия дом. Той притежава комбинация от флорални елементи, геометрични фигури, цветя и листа, които създават хармоничен и стилен дизайн.

Цветовата гама на тапета включва светло зелен, бежов и сиво. Свежата светло зелена добавя живост и енергия, бежовото придава топлина и уют, а сивото придава съвременност и елегантност. Тази комбинация от цветове създава приятна атмосфера в помещението.

Тапетът "Естерея" е подходящ за различни помещения във вашия дом - спалня, дневна, кухня и хол. В спалнята той може да създаде релаксираща и уютна обстановка, в дневната - да добави стил и елегантност, в кухнята - да освежи пространството, а в хола - да подчертае усещането за хармония и комфорт.

Тапетът "Естерея" е изключително издръжлив и лесен за поставяне. Той предлага уникален начин да преобразите вашите интериори, като им придавате индивидуалност и персонален стил. Неговият изискан дизайн и цветова схема ще създадат красив фокусен пункт във всяко помещение.

Съчетайте този тапет с цветя със съответната мебелна обстановка и аксесоари, за да създадете завършен и хармоничен интериорен дизайн. Внесете природната красота и стил във вашите стаи с тапет "Естерея".

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Естерея" е подходящ за различни помещения в дома, като спалня, дневна, кухня и хол. Той ще добави елегантност, природен шарм и свежест на всяко от тези пространства. Благодарение на комбинацията от флорални елементи, геометрични фигури и цветя, тапетът ще създаде красив фокусен пункт и уютна атмосфера. Независимо дали искате да освежите спалнята, да добавите стил в дневната или да подчертаете хармонията в хола, тапетът "Естерея" ще бъде перфектното решение за вас.

Цена:
38 00 лв