Жълта есен - Фототапет за дома с топъл и уютен пейзаж | Фото Тапети

Фототапет жълта есен

Флис - Канаваца
Продуктов код wall977021
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 8 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

А Георгиева

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Светлана Великова

Препоръчвам с две ръце ❤️

Елисавета

Получих календарите!
Много съм доволна! -

Ромина Нанкова-Герчева

Три години вече поръчваме от вас! Благодаря ви за бързата и професионална изработка, подаръците и коректното отношение! Продължавайте в същия дух!

Siska Hr

Благодаря за хубавите календари и за бързото обслужване ! Весели празници!

Kremena Simeonova

Получих си поръчката изключително бързо - календари и тениски. Много съм доволна от изработката и от обслужването. Ще вметна само, че това не ми е първата покупка, а когато ми се наложи някоя шеговита тениска или сувенир, откакто съм открила Арт-гифт, използвам услугите, тъй като цената и качеството са в идеален синхрон. Така че, пожелавам още мнооого успехи!

Slava Karaivanova

Календарите са страхотни, за пореден път се убедих!

Elina Kostadinova Ilieva

Получих моите календари. Много съм доволна и благодаря много за подаръка ☺️ Успех

EM Koleva

Получих поръчката си. Календарите са прекрасни! Благодаря и за бързата изработка и доставка!

Cvetelina Gosheva

Много бърза изработка и отлично качество! Благодаря!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Жълта есен?

Фототапетът "Жълта есен" представлява впечатляваща и живописна сцена, която отразява топлата и уютна атмосфера на есента. В центъра на картината се простира пътека, която се вижда между величествените дървета. Дърветата са увити с жълти листа, които създават изключително красив пейзаж.

Този фототапет с пейзаж представя гора, изпълнена с топли цветове на есента. Главният акцент е жълтото - цветът, който преобладава в сцената. Жълтите листа обагряват околната среда и придават усещане за топлина и уют. Освен жълтото, могат да се забележат и нюанси на кафяво и зелено, които допълват общата палитра на тапета.

Тази красива сцена е идеална за поставяне във всяка всекидневна стая. Тя ще добави натурален и приятен акцент към интериора и ще внесе есенното настроение в дома ви. Фототапетът "Жълта есен" е перфектен избор за хора, които обичат природата и ценят красотата на сезоните.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Фототапетът "Жълта есен" е подходящ не само за всекидневна стая, но и за различни други пространства в дома. Той може да се използва в спалнята, където ще създаде спокоен и релаксиращ атмосферен задник. Също така, може да бъде впечатляващ акцент в хола, където ще донесе усещане за природа и хармония. Ако имате кабинет или работно пространство у дома, този фототапет ще добави нотка на вдъхновение и уют.

Цена:
35 00 лв