Фототапет Забележителности

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-00033
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

Възможна изработка в големи размери

4 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мариела Дюлгерова

Отново перфектна изработка. Получи се уникален подарък. Благодаря ви!

Даниела Богутова

Благодаря за прекрасните календарии подаръците към тях. Благадря за бързото изпълнение и професионализъм.

Таня Николова

страхотни и много коректни препоръчвам

Бистра Николова

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим! -

Emiliya Kikarina

Много съм щастлива, че избрах да пазарувам от вас. Мило и точно отношение, изключителна коректност в комуникацията, впечатляваща експедитивност. А ключодържателя е просто прекрасен. Перфектна сделка. Оставам с много симпатия и уважение. До скоро! ❤️❤️❤️❤️

Клавдия Колева

Страхотни календари и ключодържатели. Качеството е супер. Препоръчвам!

Martina Ralcheva

Получихме прекрасните си календари! За пореден път високо качество, професионализъм и изключително бърза изработка! Благодаря!

Ивелина Павлова

Точни, коректни, бързи! Качеството на календарите е страхотно! Да не говорим, че не бях подала коректни данни и въпреки това, всичко беше готово и пратено към мен в рамките на един ден. Ще препоръчвам на всичките си приятели и самата аз ще поръчвам отсега нататък винаги от вас.

Мая Замова

Благодаря ви! Страхотни са календарите, а изпълнението светкавично!!!!!

Дани Рачева

Качествени,бързи и коректни! Благодаря за прекрасните календари за поредна година!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява фототапет Забележителности ?

Тапетът Забележителности е великолепен, многоцветен арт тапет, който изобразява летящи балони в небето. Той представлява разнообразие от цветове и е подходящ за украса на спалня, хол, коридор или трапезария.

Изображението на балоните придава на тапета магичен и приказен вид. Цветовете, използвани в дизайна, включват нюанси от синьо, бяло, жълто и червено. Тази комбинация от цветове придава на тапета яркост, живост и визуално разнообразие.

Арт тапетът създава уютна и приятна атмосфера в помещението. Изображението на летящите балони предизвиква усещане за свобода и приключение. Този тапет за хол, може да внесе нотка на мечтателност и вдъхновение във вашата спалня, хол, коридор или трапезария.

Избирането на този арт тапет е прекрасен начин да придадете уникален и оригинален вид на вашето пространство. Той ще привлича вниманието на гостите и ще създава интересен фокус в стаята. Разнообразието от цветове на тапета го прави подходящ за различни стилове на декорация и същевременно му придава изразителност и хармония.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Арт тапетът с летящи балони в небето е подходящ за различни интериорни пространства като спалня, хол, коридор или трапезария. Той ще добави живописен и вълнуващ акцент към всяко от тези помещения. Съчетанието от многоцветни балони придава усещане за радост и свобода, което го прави идеален за създаване на приятна и вдъхновяваща атмосфера. Този арт тапет е подходящ избор, ако търсите нещо оригинално и уникално, което да придаде на вашите стаи изразителност и хармония.

Цена:
38 00 лв