Фототапет Завеса от цветя

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1184111
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Луиза Воденичарска

Бързи ,коректни ,уникална изработка! Благодаря Ви за календарите и подаръците към тях!

Милена Тинова

Благодарим за красивите календари, подаръците към тях и бързата доставка!

Раиса Ангелова

Огромно Благодаря! Всеки път, когато съм поръчала нещо се изработва и доставя много бързо. Благодаря за отношението, разбирането и коректността! Богатият асортимент позволява да се открие подарък за всеки повод, което лично ме прави Ваш редовен клиент.

Калояна Маринова

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.

Клавдия Колева

Страхотни календари и ключодържатели. Качеството е супер. Препоръчвам!

Вили Вельова Илиева

Изключително съм доволна!!! Благодаря ви

Marty Boboycheva

Бърза реакция, бодито е чудесно.

Камелия Манасиева

За втора поредна година поръчваме от Вас и сме изключително доволни! Прекрасни календари,бърза изработка,точни и коректни с клиентите! Благодаря Ви! Весели празници!

Margii Petkowaa

Календарите са страхотни. Много съм доволна.Много благодаря за подаръците.

Ilinka Chervenkova

Бледи цветове, копчетата се разкопчават самички....на снимки са супер, реалността различна! �
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Завеса от цветя ?

Тапет за хол "Завеса от цветя" представлява красива и нежна сцена с падащи клонки, увити със зелени листа. Този тапет е перфектно допълнение към всяка стая - спалня, всекидневна, хол, кухня или офис, като внася природна свежест и естетика в интериора.

Цветовете на тапета са кафяво, зелено и бяло, които създават хармонична комбинация и придават усещане за спокойствие и уют. Нюансите на кафявото са топли и земни, предлагайки естествена и елегантна атмосфера. Зелените нюанси се отнасят до природата и живота, придавайки свежест и жизненост на помещението. Бялата цветова гама допринася за чистотата на тапета, създавайки усещане за простор и безупречност.

Тази композиция на падащите клонки и зелени листа придават на тапета естетика и изтънченост. Приглушените нюанси и деликатната текстура правят тапета подходящ за различни стилове на декорация, като същевременно придават усещане за естественост и свежест.

Тапетът "Завеса от цветя" е идеален избор, ако търсите нещо красиво, нежно и природно, което да внесе хармония и уют във вашият дом. Със своите клонки и зелени листа, той ще привлече вниманието и ще добави прекрасен акцент към вашия интериор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Завеса от цветя" е подходящ за различнистаи и помещения. Със своите кафяви, зелени и бели цветове, той се вписва перфектно в спалнята, всекидневната, хола, кухнята или офиса. Неговата нежна и естествена атмосфера създава усещане за спокойствие и уют. Благодарение на своите падащи клонки и зелени листа, тапетът добавя естетика и изтънченост в интериора. Независимо от стила на декорацията, тапетът "Завеса от цветя" е прекрасен избор, който придава природна свежест и жизненост на всяко помещение.

Цена:
38 00 лв