Фототапет за таван Самолетен полет

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10200263
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даяна Костадинова

Получих календарите,страхотни са! Благодаря от ❤️ Весели празници!

Преслава Стоянова

Много Ви благодаря! За втори път ме зарадвахте и съм сигурна,че няма да е последен! Успешен ден!

Katherine Yaneva

Бързо и любезно обслужване. Качествена изработка, определено препоръчвам

Mariella Pramova

Много ви благодаря за професионалното обслужване, календарите сте ги направили просто страхотни, много съм доволна със сигурност пак ще поръчам от вас! Бъдете здрави!

Борислава Щърбева

Страхотни сте страшно съм доволна от календарите. Препоръчах ви и на мой приятели

Jivka Naidenova

Който разбира при подаръци Art-Gift се спира.

Владимира Желева

Благодаря за бързата изработка и качествените календари и подаръци.За поредна година поръчвам и ще продължавам за напред.Весели празници!

Анелия Ангелова

Изключително любезно, бързо и коректно обслужване. Страхотно качество на продуктите. Препоръчвам!

Теодора Труйкова

Страхотни календари, бърза доставка и добро качество. Благодаря ви Art-Gift

Стели Стоичкова

Днес получих календарите.Страхотни и с много добро качество.Препоръчвам!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет за таван Самолетен полет?

апетът за таван, който споменавате, изглежда много впечатляващ и атмосферен. Със своите изображения на нощно небе с луната, облаците и самолета, тапетът създава усещане за спокойствие и магия. Цветовете в светло и тъмно сиво допринасят за мистериозността и елегантността на дизайна.

Тази тапетна покривка за таван е идеална за създаване на уникална атмосфера в стаята. Когато се постави на тавана, изображението на нощното небе ще придаде дълбочина и пространственост на стаята. Лунната светлина ще създаде приятна и релаксираща обстановка, идеална за отдих и почивка.

Тапетът може да бъде използван и за да подчертае определена тематика в интериора. Ако сте въздухоплавателен ентусиаст или обичате да пътувате, изображението на самолета в полет може да ви даде усещане за свобода и приключение.

С тези свойства, нашият тапет за таван с лунно небе, облаци и самолет е перфектният избор за промяна на атмосферата във вашата стая. Той може да внесе магия и хармония в интериора и да ви отведе на вълнуващо пътешествие във въображението.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът за таван с лунно небе, облаци и самолет е подходящ за всяка стая, където искате да създадете вълнуващ и уютен интериор. Той е особено подходящ за спални, където може да създаде релаксираща и мистериозна обстановка. Също така, този тапет може да бъде използван в холове, кабинети или детски стаи, за да придаде на пространството уникален и изключителен вид. Независимо от помещението, този тапет ще добави изтънченост и атмосфера на вашата декорация.

Цена:
38 00 лв