Фототапет Зелена карта на света

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10453630
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет Зелена карта на света, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
2 поръчки за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мариела Дюлгерова

Отново перфектна изработка. Получи се уникален подарък. Благодаря ви!

Михаела Петрова

Получих едни прекрасни календари с подаръци и чудесно качество, въпреки че снимките не са професионални. Благодаря ви! Препоръчвам с две ръце!

Lili Gabut

Страхотни професионалисти!Надминахте очакванията ми .Всичко е точно както го поръчах.Благодаря ви от сърце за перфектната и бърза изработка както и за коректното и мило обслужване.

Evelina Asenova Naidenova

Благодаря за календарите , подаръците и бързата доставка! Страхотни сте!

Veneta Todorova

Както винаги професионализъм. Календарите са чудесни. Благодаря за подаръците❤

Антония Карабашова

Много съм доволна от всичко, което съм поръчала! Професионалисти!

Hristinka Vacheva

Календарите и подаръците са страхотни. Благодаря за изпълнението и за бързината, с която изпълнявяте поръчките. Успех на целия екип.

Yuliya Skarlatova

Вече трета година поръчвам календари и съм супер доволна. Качество, коректност и бързо обслужване. Благодаря! Препоръчвам с две ръце!

Теодора Тотева

Страхотни календари получих, Благодаря! Силно препоръчвам, бърза изработка

Сюзан Кирякова

Поръчах си календари със снимка на сина ми и са страхотни! Много бърза и коректна поръчка и доставка! Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях!
Допълнителна информация

След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. Можете да видите структурата на тапета като скролнете допълнителните изображения.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Зелена карта на света?

Тапетът Зелена карта на света представлява световна карта в зелен цвят. Картата е изобразена ярко и детайлно, с ясно оформени континенти, държави и градове. Във всяка част на картата са разположени различни забележителности, които са символични за различните държави и региони по света. Те могат да включват иконични сгради, пейзажи, паметници и други интересни места от различни краища на планетата.

Фонът на тапета е оформен така, че да наподобява светло сиви тухли. Това му придава естествен и модерен вид и го прави подходящ избор за различни помещения. Свежият зелен цвят на картата придава живот и динамичност на дизайна, като същевременно се запазва хармонията и изчистеността на общата композиция.

Тапетът е подходящ за тийнейджърска стая, хол или спалня, като може да служи като интересен акцент и стимулираща декорация. Световната карта върху тапета може да допълни образователната среда в стаята на вашето дете или да добави интерес към различни култури и страни по света. Комбинацията от зеления цвят и светло сивия фон придава също и успокояващо и модерно усещане на помещението.

В общи линии, тапетът предлага комбинация от интересен дизайн, образователен аспект и модерна естетика, която го прави подходящ избор за различни стаи и възрасти.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът Зелена карта на света?

Висококачествен Фототапет с карта на света, изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. Интересна идея за детски тапет, за детенце на възраст на 8 години или тийнейджър. Това предложение е подходящо и за апликация като фототапет за хол или дневна. Оригинален дизан с всички континенти в зелен цвят и най-емблематични архитектури  на всяка държава. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични.

Цена:
38 00 лв