Фототапет - Зелени клончета

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10770247
5.00
794
Фототапет - Зелени клончета дизайн, който ще направи Вашето помещение, желано за релакс и почивка....Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.          
 
3 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Милена

Пореден страхотен подарък! Благодаря!

Mariana Eftimova

Благодаря Ви, четвърта година ползваме вашите услуги. Благодаря Ви

Borislava Kostova

Благодаря за календарите и подаръците. Страхотни са и точно навреме за новата година. Весели празници

Christina Stoyanova

Много коректни и бързи. Спечелено доверие благодарение на качествено изпълнени поръчки от няколко години насам!

Ани Василева

Страхотни календари, навременна доставка, а ключодържателя е страхотен!!!! Доволни за поредна година! Благодаря

Nikoleta Hristova

Благодаря Ви за календарите и подаръците! Не за първа година поръчвам от Вас! Изключително добра е комуникацията с Вас и сте много бързи в изпълнението на поръчките! Супер сте!

Антония Карабашова

Много съм доволна от всичко, което съм поръчала! Професионалисти!

Dani Emra

Доволна съм от поръчката си. И благодаря за подаръка.

Violeta Ivanova

Страхотни календари ...Много съм доволна ...Препоръчвам горещо����

Валя Иванова

Благодаря Ви за страхотните календари, благодаря Ви за бързото и коректно обслужване!Със сигурност ще продължавам да си поръчвам от Вас!Поздравления :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Зелени клончета?

Този флорален тапет е перфектен избор за вашата спалня, коридор, кухня или всекидневна. Тапетът представя зелени листа, които се спускат отгоре надолу и образуват рамка около стената. Фонът на тапета е сив, който добавя съблазнителен и модерен акцент към вашето пространство.

Листата са в различни нюанси на зеленото, което придава свежест и жизненост на цялостната композиция. Тази комбинация от зелени нюанси и сив фон създава хармонична атмосфера и придава естествена и близка до природата аура на стаята.

Тапетът е подходящ за различни стаи в дома ви. В спалнята ще създаде усещане за спокойствие и релаксация. В коридора ще внесе свежест и приятна атмосфера. В кухнята и всекидневната ще добави естествен и модерен акцент към интериора.

Този тапет за коридор или хол се отличава със своето качество и издръжливост, като се предлага във висока резолюция и лесен за поставяне формат. Избирайки този дизайн, ще създадете уникална атмосфера в дома си, която съчетава естествената красота на природата със съвременния стил.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за спалня, коридор, кухня или всекидневна. Със своите зелени листа и сив фон, той придава свежест, естественост и модерен акцент на всяко пространство в дома ви. Съчетавайки нюансите на зеленото и рамката от спускащи се листа, тапетът създава хармонична и релаксираща атмосфера, която е идеална за спалнята и коридора, а също и модерна и приятна за кухнята или всекидневната.

Цена:
38 00 лв