Фототапет златен мрамор

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10479451
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Боряна Цветкова

Благодаря Ви много за календарите и прекрасните подаръци. Както винаги 7ма година вече всичко е перфектно.

Kancho Atanasov

Сдобих е се с чудесни новогодишни календари! Безкомпромисно качестевно изпълнение на поръчката, за което Благодарим!!!

Наджие Джемалова

Много благодаря за календарите и подаръците,както винаги сте се справили отлично!

Silviya Fakalieva

Много професионално изпълнена поръчка за календари, препоръчвам!

Гергана Александрова

Чудесно качество на изработка, бързи,точни в изработката и доставка.Цената е изключително достъпна.10точки от мен :)

Савина Георгиева

Благодаря ви , изключително доволна съм от обслужването и от поръчката, препоръчвам.

Камелия Иванова

Много съм доволна от бързината и качеството на календарите. Страхотни сте!

Еви Кирилова

За трета година поръчвам от Вас календари и отново съм повече от доволна - бързи, коректни, точни! Благодаря Ви отново

Dolq Toncheva

Благодаря за подаръка супер е :)

Ина Тонева

Много съм доволна. Благодаря!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Златен мрамор?

Тапетът "Златен мрамор" е изискан и елегантен избор за вашия хол, офис, коридор, спалня или дневна стая. Цветовете в бяло и златисто създават изключително стилна комбинация.

Основата на тапета е в бял мраморен дизайн, който му придава изящество и класа. Но впечатлението не спира тук! Върху тази бяла мраморна основа се простира тримерна златиста лента, която придава на тапета изразителност и дълбочина. Триизмерният ефект на златистата лента създава впечатление за движение и динамичност, като привлича вниманието и осигурява уникален визуален опит.

Този тапет е подходящ за създаване на луксозна атмосфера във вашето пространство. Комбинирайки бялото и златистото, той допринася за чистотата и светлината в стаята, същевременно добавяйки нюанси на блясък и роскош. Със своята изтънченост и стил, тапетът "Златен мрамор" ще привлече възхищението на всеки, който го види.

Независимо дали искате да създадете модерна и елегантна обстановка или просто желаете да добавите нотка на роскош и класа в интериора си, тапетът "Златен мрамор" е перфектният избор.
Една от любимите ни идеи за тапет за коридор, с която да преобразите дома си.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този вид тапет е подходящ за eлегантно покритие на стените в дома - детска стая, спалня, кухня, хол, коридор, дневна или интериорна декорация на хотели, офиси, болници и други институции.

Цена:
38 00 лв