Фототапет Златен пъзел

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10040490
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален Фототапет Златен пъзел, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Поля Пейнова

Благодарим за подаръка! Страхотно качество,отношение и бързина! Препоръчвам с две ръце!

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Ангел Йоли

Благодаря за бързата доставка, много ми харесва и много качествено направено! Препоръчвам на всички да се възползват за подаръци на тази страница няма да съжаляват

Boryana Vasileva

Получих календарите+подаръците=чудесни са!Благодаря ви.

Niki Mitova

:) Страхотно отношение и изработка :) Препоръчвам

Мая Колева

Страхотни календари, но липсваха част от подаръците.

Даниела Стефанова

Останах много доволна! ☺️ Браво!

Stefaniq Mihailova

Страхотни календари и подаръци ❤️ Отново ще ви ползвам услугите ❤️

Елеонора Андонова

Днес и аз получих своите календари. За пореден път са страхотни ,а вие отново оправдахте очакванията ни. Весели празници и още много доволни клиенти☃️

Lozina Zoteva

Благодаря за страхотните календари.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Златен пъзел?

Фототапетът "Златен пъзел" е елегантен и стилен избор за декорация на спалня, хол, офис или дневна. Той представлява комбинация от геометрични фигури в нюанси от бежово и златисто, които създават уникален и изискан вид. Тапетът излъчва съчетание от топли и благородни цветове, което придава усещане за комфорт и рафинираност на всяко помещение.

Геометричните форми в този тапет за офис създават хармоничен и балансиран дизайн, който може да се впише в различни стилове на интериора. Бежовите нюанси придават усещане за топлина и уют, докато златистите акценти добавят доза елегантност и изтънченост. Комбинацията от тези цветове създава приятна атмосфера и може да допълни всяко пространство със своя уникален и изразителен дизайн.

Фототапетът "Златен пъзел" е идеален избор за тези, които търсят модерна и изискана декорация за своите помещения. Неговият стил и красота ще добавят шик и персоналност на всяко място, където бъде поставен. Независимо дали го използвате в домашна среда или в професионална обстановка, този тапет ще внесе атмосфера на релаксация и рафинираност.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът "Златен пъзел" е подходящ за различни помещения, включително спалня, хол, офис и дневна. Със своя изискан и стилен дизайн, той ще добави елегантност и персоналност на всяко пространство. Нюансите от бежово и златисто създават усещане за топлина и благородство, докато геометричните фигури придават хармония и баланс. Този тапет ще внесе комфорт и рафинираност във вашата спалня, изисканост във вашата дневна и професионалност във вашето офисно пространство. Без значение къде го използвате, тапетът "Златен пъзел" ще добави стил и изразителност на вашето околност.

Цена:
38 00 лв