Фототапет - Златисти листа

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-51
5.00
794
Фототапет - Златисти листа, подходящ за апликация в помещения от смесен тип. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом. 
4 поръчки за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Асения Велкова

Страхотни, коректни и бързи Не веднъж съм поръчала и винаги са на ниво

Ивайла Йотова

Супер бърза и качествена изработка. Много съм доволна, бих поръчала от вас отново, очарована съм. ☺️

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Сибел Ангел Стилиян

Много ви благодаря за хубавите календари и за подаръците от ваша страна. Перфектни са

Хюлия Мюмюнова

Страхотни календари и подаръци.Благодарим ви

Лариса Иванова

Чудесни сте! Изненадахте ни страхотно!

Ekaterina Mikova

Бърза изработка и страхотно качество! Много съм доволна. Благодаря!

Rali Petrova

Коректни,бързи,точни,качествена изработка и достъпни цени!!! Много съм доволна!!!

Kristina Georgieva

Препоръчвам.Бързо и коректно обслужване.Поръчах 4 бр. календара и получих подаръци.Много благодаря. :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Златисти листа?

Този флорален тапет е вдъхновен от природата и представлява комбинация от красиви цветя и палмови листа. Неговият дизайн включва големи листа в елегантни цветове - златисто и тъмно зелено, които се издигат на черен фон. Тапетът е наситен с дълбочина и има лек 3D ефект, който придава измерение и интерес към стените.

Този стил на тапета е подходящ за различни пространства, като хол или офис. Възможностите за вграждане на този флорален тапет са безкрайни. В хола, той може да стане централна точка на внимание и да придаде елегантност и изисканост на стаята. В офиса, тапетът ще добави доза настроение и природен елемент, който помага за създаване на уютна и вдъхновяваща работна среда.

Този тапет с цветя и палмови листа предлага уникален дизайн, който ще придаде особеност и стил на всяко помещение. Съчетанието от златисто и тъмно зелено създава хармонична комбинация от цветове, която привлича окото и предизвиква чувство на релаксация и благополучие. Независимо дали избирате да го използвате в домашна обстановка или професионално пространство, този тапет ще създаде изключително привлекателна и впечатляваща атмосфера.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет с флорален дизайн, включващ цветя и палмови листа, е подходящ за различни интериори, включително домашни холове, спални, детски стаи, както и за офиси, хотели и други комерсиални пространства. Тапетът добавя елегантност и природен шарм, създавайки уютна и вдъхновяваща обстановка.

Цена:
38 00 лв