Фототапет - Златисти листа

Флис - Канаваца
Код wall-s-51
5.00
694
Фототапет - Златисти листа, подходящ за апликация в помещения от смесен тип. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом. 
5 поръчки за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Валентин

Обслужването беше бързо и ефективно. Фототапетът надмина очакванията ми. Отлично качество!

Б.Филипова

Много бърза доставка и качествен продукт. Препоръчвам!

Маргарита

Стаята ми изглежда съвсем различно сега. Препоръчвам горещо!

Диана Б.

Цветовете са ярки и наситени, точно както си ги представях. Много съм доволна.

Х.Христов

Фототапетът е прекрасен и много стилен. Поставихме го в дневната и всички гости го забелязват. Качеството е на много високо ниво!

Деница

Фототапетът превърна хола ни в истински оазис. Качеството на печата е супер.

Н.Василева

Тапетът е точно какъвто си го представях, с отлична изработка. Препоръчвам на всички!

Таня

Прекрасно отношение и добро качество.

Ирина

Препоръчвам с две ръце!

Вилизара Христова

Благодаря Ви. Уникални профисионалисти. Точни, коректни.Качеството е страхотно. Все така и за в бъдеще с още повече успехи и щастливи клиенти.

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Златисти листа?

Този флорален тапет е вдъхновен от природата и представлява комбинация от красиви цветя и палмови листа. Неговият дизайн включва големи листа в елегантни цветове - златисто и тъмно зелено, които се издигат на черен фон. Тапетът е наситен с дълбочина и има лек 3D ефект, който придава измерение и интерес към стените.

Този стил на тапета е подходящ за различни пространства, като хол или офис. Възможностите за вграждане на този флорален тапет са безкрайни. В хола, той може да стане централна точка на внимание и да придаде елегантност и изисканост на стаята. В офиса, тапетът ще добави доза настроение и природен елемент, който помага за създаване на уютна и вдъхновяваща работна среда.

Този тапет с цветя и палмови листа предлага уникален дизайн, който ще придаде особеност и стил на всяко помещение. Съчетанието от златисто и тъмно зелено създава хармонична комбинация от цветове, която привлича окото и предизвиква чувство на релаксация и благополучие. Независимо дали избирате да го използвате в домашна обстановка или професионално пространство, този тапет ще създаде изключително привлекателна и впечатляваща атмосфера.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет с флорален дизайн, включващ цветя и палмови листа, е подходящ за различни интериори, включително домашни холове, спални, детски стаи, както и за офиси, хотели и други комерсиални пространства. Тапетът добавя елегантност и природен шарм, създавайки уютна и вдъхновяваща обстановка.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв