Фототапет Златна буря

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10637789
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Dobroslava Conkova

Календарите са страхотни. Благодаря :)

Slavka Manova

Невероятни календари и подаръци! Уникално бързо изпълняване на поръчката! Страхотни сте! Браво!

Тединка Пръвчева

Благодаря за календарите и подаръците! Супер са! За втора година поръчваме от Вас и сме много доволни! :) Пожелавам Ви Весели празници и много професионални успехи!

Камелия Манасиева

За втора поредна година поръчваме от Вас и сме изключително доволни! Прекрасни календари,бърза изработка,точни и коректни с клиентите! Благодаря Ви! Весели празници!

Жюлиета Йорданова

Календарите са супер, с добро качество!

Боряна Бендерова

Благодарим за чудесните календари. Получихме бързо и добро обслужване.

Цветелина Влаевска

Страхотни календари! Препоръчвам с две ръце :)))

Ioana Grigorova

3та година под ред безупречни! Благодаря ви!

Валя Иванова

Благодаря Ви за страхотните календари, благодаря Ви за бързото и коректно обслужване!Със сигурност ще продължавам да си поръчвам от Вас!Поздравления :)

Валерия Гешева

Изключително бързи и коректни :) Благодарим ви за хубавото боди
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Златна буря?

Златна буря е арт тапет с цветя, който представлява луксозен и изискан дизайн, идеален за спалня, хол или офис. Той включва палмови листа в черен цвят, обгърнати с елегантен златист контур, което създава очарователен контраст. Фонът на тапета е дълбок черен, който е изпълнен със златни петна, които придават още по-голяма елегантност на цялостния визуален ефект.

Този дизайн на тапета предлага стилна комбинация от драматични и изискани елементи. Черният цвят създава усещане за рафинираност и мистерия, докато златният контур и петна придават нотка на роскош и благородство. Комбинацията между палмовите листа и златистия контур създава хармонично съчетание, което привлича вниманието и добавя интерес към всяко помещение.

Тази визуална композиция е подходяща за различни стилове на интериор, като същевременно допринася за усещането за лукс и ексклузивност. В спалнята, тапетът може да създаде релаксираща и уютна обстановка, докато в хола или офиса ще добави нотка на съвременност и стил.

С този тапет ще добавите шик и класа към вашето пространство. Той е внимателно изработен и предлага високо качество на материалите. Независимо дали търсите подчертано изискан интериор или искате да създадете фокусна точка в стаята, тапетът с палмови листа и златист контур ще бъде перфектното решение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за спалня, хол, офис или други вътрешни пространства, където желаете да добавите луксозност, елегантност и стил.

Цена:
38 00 лв