Фототапет златни елементи

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1169132
5.00
778

Фототапет златни елементи, подхдоящ за апликация в кухня, хол, спалня и детска стая. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.

1 поръчка за последните 8 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
34 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Елиз Басри

Поръчахме календари, страхотни са благодаря! Силно препоръчвам, бързи, коректни, отзивчиви, страхотно качество!

Николета Георгиева

Супер качество и бърза изработка! Препоръчвам!

Хрис Тина

Препоръчвам с две ръце ❤️

Lily Kostadinova

Изработката е страхотна, много бърза и точно така,както я исках! Препоръчвам с две ръце

Marina Kirilova Olteanu

Въпреки хилядите ми изисквания и дори промени в езика, изработката е страхотна , много бърза и точно така, както я исках ! Препоръчвам с две ръце

Sanja Bubevska

И този път календарите са прекрасни ! Благодаря ви!

Gergana Tsanova

Благодаря ви много за страхотните календари и подаръци!Препоръчвам ☺☺☺

Боряна Бендерова

Благодарим за чудесните календари. Получихме бързо и добро обслужване.

Поли Вълчева

Страхотни сте! Толкова бързо / няма и за 1час/ и толкова прецизно, и добре не бяха ни изпълнявали поръчка, изключително сме доволни от календарите. Благодарим за коректното отношение и за подаръците. Успех!

Stiqna Uzunova

Благодаря ви за страхотните календари и подаръците към тях!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Златни елеметни?

Този артистичен тапет е прекрасен избор за различни помещения в дома или офиса.

Със своите стилни дизайнерски елементи, този тапет създава усещане за класа и елегантност. Листата и цветята в черно и златисто придават на тапета изискан и изтънчен вид. Цветовата комбинация включва бял, черен и златисто, които се допълват и създават хармоничен контраст.

Тапетът е подходящ за различни помещения. В хола може да добави нотка на модерна роскош, като същевременно създава уютна атмосфера. В офиса ще придаде професионален и стилен вид, който ще впечатли гостите и клиентите ви. За всекидневната и спалнята, тапетът е изключително подходящ, тъй като създава релаксираща и уютна обстановка. В коридора той може да придаде изтънченост и да го превърне в един съществен интериорен акцент.

Този тапет е с високо качество и ще се справи с времето и употребата, като запазва своята привлекателност. Всяко помещение, в което ще бъде използван, ще придобие уникален и неповторим вид.

Необходимо е да се отбележи, че описанието е базирано на предоставената връзка към тапета, и аз не мога да гарантирам наличността или актуалността на продукта.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за всяко помещение, където искате да добавите изискан и стилен акцент. Без значение дали го използвате в хола, спалнята, всекидневната, коридора или офиса, този тапет ще създаде уютна и елегантна обстановка. Съчетанието от листа и цветя в черно и златисто, заедно с цветовата комбинация от бяло, черно и златисто, придават на помещението класа и хармония. Тапетът е изработен с високо качество и ще придаде уникален вид на всяка стая.

Цена:
34 00 лв