Фототапет Изабел

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10567461
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Христина

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Биляна

Много съм доволна!

Айгюл Сезгин Кърш

Получих календарите! Много съм доволна!

Мария К.

Най-добрите Благодаря за професионализма!

Виляна Цачева

Направих поръчка на бебешко боди, което ми трябваше до определена дата, казаха, че ще ми го доставят навреме, а като питах какво става с поръчката ми, тя дори не беше приета. Изключително несериозно отношение!

Dani Emra

Доволна съм от поръчката си. И благодаря за подаръка.

Десислава Дойкина

Бърза изработка. Доволни сме.

Камелия Петрова

Много съм доволна, получих това, което очаквах и точно на време. Календарите са страхотни Благодаря ви за подаръците и професионализма.

Hristina Ivanova

Изключително коректни. За втора година поръчвам календари и въпреки, обявените 10 дни за изпълнение на поръчката, тя беше изпратена по-рано.

Силвия Василева-Сярова

Благодаря за страхотните календари и подаръците към тях
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Изабел?

Тапетът с палмови листа Изабел представлява едно уникално изкуствено изображение, вдъхновено от природата. Той предлага един различен и привлекателен начин да преобразите вашата спалня, коридор, дневна, кухня или хол.

Дизайнът на тапета е вълнуващ и абстрактен, с големи палмови листа, разпръснати по цялата повърхност. Цветовете, използвани в дизайна, включват нюанси от сиво, лилаво, зелено и тъмно синьо. Тази палитра от цветове придава на тапета усещане за хармония и свежест, създавайки атмосфера, която ще освежи визията на всяко помещение.

С този тапет имате възможността да създадете уютна обстановка, която отразява вашия личен стил и предпочитания. Независимо дали търсите нещо спокойно и успокояващо за спалнята си, или искате да добавите известна екзотика и живост в останалите части на дома си, тапетът с палмови листа ще ви помогне да постигнете желания ефект.

Съчетавайки природните елементи и абстрактните форми, този тапет за всекидневна е подходящ за различни стилове на декорация. Можете да го комбинирате с модерни или класически мебели, създавайки интересна и хармонична обстановка. Независимо от това къде го поставите, тапетът ще добави допълнителна текстура и визуален интерес към пространството.

Свежият и изискан дизайн на тапета с палмови листа прави този продукт идеален за хора, които търсят нещо уникално и стилно за своите домове. Със своите абстрактни цветове и естествени мотиви, този тапет е едновременно съвременен и елегантен избор за декорацията във вашия дом.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с палмови листа е подходящ за различни помещения в дома, като спалня, коридор, дневна, кухня и хол. Със своите абстрактни цветове и естествени мотиви, тапетът създава уютна и свежа атмосфера. Можете да го комбинирате с различни стилове на мебелиране и декорация, като добавите интерес и текстура към пространството. Независимо къде го поставите, тапетът с палмови листа ще добави уникалност и стил във вашите вътрешни помещения.

Цена:
38 00 лв