Оживете своя интериор с тапет от Кападокия - Жълто, оранжево и кафяво | Фото Тапети

Фототапет Кападокия

Флис - Канаваца
Продуктов код wall28
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Гинка Русева

Бърза изработка и доставка.

Станимир Митев

Много Ви благодаря! Невероятно качество и точност!

Стела Стойкова

Календарите са с много добро качество. Отношението на персонала е на ниво. Препоръчвам.

Мариела Русева

Календарите и подаръчетата са супер

Ина Стевасарева

Благодаря за страхотните календари!За втора година поръчвам,точни и коректни!

Dobroslava Conkova

Календарите са страхотни. Благодаря :)

Мар Ден

Благодаря за прекрасните календари и подаръци към тях! Ще ползвам отново Вашите услуги.

Боряна Генова

За втора година поръчваме и сме много доволни от календарите! Благодарим! :)

Петя Василева

Много сме доволни,календарите и магнитчето са чудесни...подаръците също.Прекрасно отношение,коректност и бързина! Благодарим ви!!!

Д. Атанасова

Календарите са страхотни, поръчах без анимационни герои, но качеството е супер. Подаръците също са много добри. Благодаря и за бързото изпълнение на поръчката. Успех!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът Кападокия?

Тапетът за хол, офис или всекидневна ви пренася в прекрасния свят на Кападокия. Той представя емблематичните цветни балони с горещ въздух, като се издигат над красивите гледки на това уникално място. Цветовете на тапета са жълто, оранжево и кафяво, което придава на стаята топлота и уют.

След като поставите този тапет, ще можете да се наслаждавате на живописните пейзажи на Кападокия всеки ден. Ще се потопите в мистериозната атмосфера на това място, където природата и културата се преплитат по един вълнуващ начин. Балоните, които се издигат над каменните формации и изключителните пещерни обиталища, създават вълнуваща и духвана атмосфера.

Този тапет е перфектният избор за всеки, който иска да добави уникален и живописен акцент в интериора си. Неговата ярка палитра ще донесе радост и енергия във всяко помещение. Всяка гледка ще ви предизвика усещане за приключение и ще ви позволи да мечтаете за невероятните места, които светът ни предлага.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет е подходящ за декорация на хол, офис или всекидневна стая, където желаете да създадете уютна атмосфера и да добавите цветни и живописни акценти в интериора си.

Цена:
35 00 лв