Фототапет Каприз

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10730080
5.00
794

Фототапет - Каприз, подходящ за апликация в различен тип помещения - офис, спалня, коридор кухня. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.                                                    
 

1 поръчка за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Стела Димова

Бързо, точно, коректно обслужване. Много мили и отзивчиви. Препоръчвам! ♥️

А Стоянова

Изключителни професионалисти! Радвам се, че за пореден път избрах вас! Препоръчвам.

Г. Костадинова

Бързина, коректност и добро отношение

Марияна Топалска

За четвърта поредна година благодаря за календарите и чашата! Страхотни сте, продължавайте все така!

Ганета Димитрова

Коректни и отзивчиви! Благодаря Ви! Днес си получих поръчката!

Габриела Петкова

Бързо обслужване и добро качество ❤️

Мая Колева

Страхотни календари, но липсваха част от подаръците.

Titka Stankina

Днес получих календарите , много са хубави ,със сигорност ще повторим:)

Татяна Добрева

Благодаря Ви за бързото изпълнение на поръчката. Календарите са страхотни и подаръците също.

Maria Nikolova

доволна съм от поръчката на календарите
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Каприз?

Тапетът "Каприз" е перфектно допълнение към вашия дом, независимо дали става въпрос за спалня или хол. Той представлява съчетание от абстрактни геометрични фигури, излъчващи усещане за хармония и модерност. Различните сини нюанси, които присъстват на тапета, придават му свежест и спокойствие, създавайки приятна атмосфера в помещението.

Светлите и тъмните сини цветове, комбинирани със златистите ивици, придават на тапета изисканост и елегантност. Златистите акценти добавят нотка на лукс и създават интересен контраст със сините тонове. Тапетът "Каприз" е идеален избор, ако търсите нещо уникално и стилно за вашата спалня или хол.

Със своите абстрактни геометрични фигури и комбинация от сини нюанси и златисти ивици, този тапет създава визуално привлекателен и хармоничен ефект на стените. Допълнително, тапетът може да подобри пространството и да му придаде по-широка и отворена визия.

Независимо дали сте настроени на спокойствие и релаксация или искате да добавите нотка на модерност и стил във вашата стая, тапетът "Каприз" ще отговори на вашите очаквания. Той ще придаде уют и индивидуалност на вашия интериор, създавайки атмосфера, в която ще се чувствате удобно и вдъхновени.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

"Каприз" е арт тапет, подходящ за различни интериорни пространства, като спалня, хол или дори офис. Неговите абстрактни геометрични фигури и комбинацията от сини нюанси и златисти ивици го правят универсален и впечатляващ избор за много стаи. Сините тонове могат да създадат спокойна и релаксираща атмосфера в спалнята, докато златистите акценти добавят луксозно излъчване в хола или офисното пространство. Тапетът "Каприз" ще придаде стил и индивидуалност на всяка стая, където се използва.

Цена:
38 00 лв