Фототапет коне 2 - Art - Gift | Фото Тапети

Фототапет коне 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1169134
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
36 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Maria Stoqnova

Уникални календари. Страхотно обслужване, отношение към клиента и комуникация. Бърза доставка. Благодаря Ви. Препоръчвам с две ръце!!! Няма да съжалявате за избора!

Iva Naydenova

Високо качество, професионализъм и коректност.

Биляна

Много съм доволна!

Стефи Петрова

Страхотен подарък. Благодаря за бързата реакция. Препоръчвам ви. Прекрасни

Генка Милчева

Получихме календарите, страхотни са! Благодаря Ви!

Marieta Marinova

Качествени продукти! Много добри професионалисти! Уникално обслужване! Страхотна бързина на поръчките! Благодаря Ви! Успешна нова година! :-)

Maria Kostadinova

Отлично изпълнение на поръчката, красиви календари и джобни календарчета, позициониране на изпратените от мен снимки спрямо избрания модел календар. Бързо изпълнение и доставка. Със сигурност ще поръчам отново, препоръчвам и на други хора да го направят! Успехи и занапред!

Tedi Metodieva

Страхотно качество и много добра изработка!Определено препоръчвам!

Stoqn Zlatkov

Страхотна изработка на календари бърза и коректна фирма и за напред ще поръчвам от вас

Veselka Traikova

Благодаря за бързата изработка и страхотно качество на календарите и за подаръците
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Коне 2?

Тапетът "Конете 2" представлява абстрактен дизайн с изображения на коне. Конете са изобразени чрез множество черни точки, които придават уникална изразителност и художественост на тапета. Фонът е изработен в нюанс на сивото, който допълва и подчертава красотата на конските силуети.

Тапетът е изключително подходящ за различни пространства като хол, офис, всекидневна или спалня. Със своята изтънчена и стилна визия, той ще придаде на помещението усещане за елегантност и същевременно ще донесе нотка на изкуство и оригиналност.

Тапетът "Конете 2" е подходящ избор за любители на коне и естетически изискани декорации. Той съчетава класическия образ на коня със съвременен и абстрактен подход, създавайки интересна визия, която може да запленява погледа и да вдъхновява. Създайте уютна и изящна обстановка с този тапет, който ще придаде на вашия интериор уникален художествен акцент.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът може да се използва като акцентна стена в хола, създавайки интересна и художествена атмосфера. Той ще бъде привлекателен и ще привлича вниманието на гостите. Като тапет за офис това изображение може да придаде допълнителна естетика и стил. Той може да се използва както за цялостно покритие на стените, така и за оформяне на акцентни зони. Тапетът може да бъде стилен и изразителен акцент във всяка всекидневна. Съчетайте го със съответната мебелура и допълнителни декорации, за да създадете привлекателно и уютно пространство.

Цена:
36 00 лв