Фототапет Кораб в морето

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10181402
5.00
794
Фототапет Кораб в морето, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
5 поръчки за последните 24 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Петя Динкова Господинова

Благодаря за страхотните календари! Весели празници!

Деница Делчева

много съм доволна от продуктите ви. Благодаря за бързото и красиво изълнение на поръчката ми!

Emiliq Todorova

Много съм доволна от изработката на табелата за стая.Точни и коректни. Препоръчвам на 100%!!!

Мариана Иванова

Качество, коректност и бърза доставка!

Ивелина Георгиева

Получих си календара и мога да кажа само че е уникален! Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви! -

Zornica Petrova

Благодарим за календарите!Страхотни са!Подминахте очакванията ни ❤

Sabrina Zheleva

Благодарим за бързото и коректно обслужване, препоръчвам ☺️

Harika Hayredin

Изключително съм доволна! Благодаря!

Miroslava Vladova

много бърза поръчка благодаря ви

Velina Dimitrova Krasteva

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Кораб в морето?

Това е един свеж тапет с морски пейзаж, който представлява живописна сцена, която донесе магията на морето директно във вашата дневна или холна стая. В това съблазнително изображение виждате широко море с огромни вълни, които се издигат над повърхността си и се разбиват със сила. Върху тези вълни плава един красив кораб, чиито големи бели платна разпростирали се по мачтите му. Той се променя в символ на свободата и приключението, който влече морето.

На фона на безкрайното небе се виждат няколко облачета, леко разпръснати, докато слънчевите лъчи проникват през тях и се отразяват върху водната повърхност. Високо в небето, птици прелитат, дарявайки допълнителен елемент на динамизъм и жизненост на сцената.

Тапетът на морска тематика е идеално допълнение към вашия хол или дневна, създавайки атмосфера на спокойствие, свобода и приключение. Цветовата гама включва оттенъци на синьо за морето и небето, бели платна на кораба и различни нюанси на бяло и сиво за облаците.

С този тапет ще можете да създадете настроение на пътешествие и да придадете на интериора си уникален морски акцент. Внимателно изработеният детайлен дизайн ще ви омагьоса с неповторимата си красота и ще ви отведе далеч от сивотата на ежедневието във вълшебния свят на морето и приключението.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с морски пейзаж е подходящ за различни пространства и помещения. Благодарение на своите живописни елементи и спокойна атмосфера, той може да се използва в хола, дневната стая или дори спалнята. Тапетът с морска тематика ще добави усещане за простор и свежест, създавайки почиващо и релаксиращо настроение. Неговата изразителност и вдъхновяващ дизайн го правят идеален избор за хора, които обичат морето, природата и приключенията. Независимо от мястото, в което се използва, тапетът ще привлича вниманието и ще създаде уютна обстановка, вдъхновяваща за отдих и релаксация.

Цена:
38 00 лв