Фототапет - Кралят на футбола

Флис - Канаваца
Продуктов код WALLMS12
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет с интересно и свежо изображение - Кралят на футбола. Подходящ за апликация в стаята на тийнейжър или тематичен бар или клуб.

4 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Елиз Басри

Поръчахме календари, страхотни са благодаря! Силно препоръчвам, бързи, коректни, отзивчиви, страхотно качество!

Evelina Asenova Naidenova

Благодаря за календарите , подаръците и бързата доставка! Страхотни сте!

Мариела Русева

Календарите и подаръчетата са супер

Камелия Георгиева

За втори път поръчвам и съм много доволна!Точност и коректност!

Петя Ганчева

Днес получих календарите си. Много бърза изработка и доставка с всички подаръци. Обаче качеството на снимките е ужасно. Тъмни и неясни. Вярно е, че снимката не е правена в студио и с непрофесионален апарат, но след като се занимавате с това, би трябвало да знаете как да я направите възможно най-подходяща. Във фото студио от същия файл ми разпечатаха чудесни снимки след половин минутна обработка. Съжалявам, че не отказах да взема пратката в офиса на куриерската фирма.

Виктория Ставрева

Страхотни сте. Благодаря.

Evelin Zafirova

Поръчах бебешко боди, розовият надпис е почти червен... а материята е покъртителна, през бодито може да се чете списание.... толкова тънка и ужасна материя! За една снимка ще издържи, но нищо повече!

Tania Koleva

Бързи,коректни и предлагат качествени продукти!Горещо препоръчвам!

Теодора Труйкова

Страхотни календари, бърза доставка и добро качество. Благодаря ви Art-Gift

Lidiya Kuzmanova

Страхотни са! Пуснах поръчката в събота във вторник календарите бяха при мен! Много добро качество, цената също е мнооого добра и всичко се случи за отрицателно време. Хората знаят как да печелят клиенти.
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Кралят на футбола?

Фототапетът за стая на момче - Кралят на футбола е идеален за футболни фенове. Той представлява футболна топка и стадион, които в комбинацията си създават жива и динамична атмосфера в стаята. На преден план е изобразена футболната топка в по-голям размер, която е допълнена с бяла коронка, подчертаваща значимостта й. Топката има усмивка, която придава допълнителен весел ефект на цялото изображение. Над топката се вижда голям стадион, който създава илюзията, че се намирате в самия център на играта.

Около топката са добавени елементи на графити, които въздействат със своята модерна и артистична визия. Това допълнение към изображението придава усещане за градска среда и съвременност на цялата композиция.

Този фототапет е идеален за тийнейджъри, които обичат футбола и искат да имат една стая, която да отразява техния стил и интереси. С неговата ярка и жизнерадостна визия той ще внесе емоция и енергия във всяка стая и ще бъде перфектното допълнение към интериора на всяка момчешка стая.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапет за детска стая на момче, свързан с футбол. Този фототапет е подходящ за стая на момче, който обича футбола и желае да има уютна, модерна и стилна стая, която да отразява неговите интереси и личност. Фототапетът може да се използва за декориране на стени в детска стая, тийнейджърска стая, спалня или дори в работното помещение на един почитател на футбола.

Цена:
38 00 лв