Фототапет Кранове и небостъргачи

Флис - Канаваца
Код wall10041139
5.00
694

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Кранове и небостъргачи?

Фототапетът, който описвате, представлява великолепен графичен градски пейзаж с впечатляваща архитектура. Върху тапета се изобразяват високи сгради, небостъргачи и кранове, които допринасят за модерния и индустриален вид на сцената. Цветовете, използвани в дизайна, са в основно сиво и бежово, което придава изтънченост и елегантност на общото въздействие на тапета.

Този фототапет с градски пейзаж е идеален избор за офиси, където е необходимо да се създаде професионална и същевременно съвременна атмосфера. Също така, той може да бъде прекрасно допълнение към вашата домашна обстановка, особено в хола, където ще създаде усещане за градска елегантност и стил.

Графичният градски пейзаж със своите сгради, небостъргачи и кранове може да служи като вдъхновение за постигане на цели и амбиции. Тапетът може да ви напомни за динамичността на градския живот и възможностите за развитие.

Този стилен фототапет е подходящ избор за всеки, който търси съчетание от модерност, елегантност и индустриален шик. Благодарение на своите изразителни детайли и вълнуващ дизайн, този тапет със сигурност ще придаде на вашето пространство уникален и впечатляващ вид.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет е подходящ за различни области - офиси, домове и комерсиални пространства. Със своите сиви и бежови цветове и изображения на високи сгради, небостъргачи и кранове, той ще придаде модерен и индустриален вид на всяко помещение. Може да се използва в офиси и работни станции, за да се създаде професионална атмосфера, както и в домове, особено в холове, за да се добави елегантност и стил. Този тапет със сигурност ще впечатли всеки, който цени градската архитектура и съвременния дизайн.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв