Нежен арт тапет с красиви цветя и елипси - идеален за всяко помещение | Фото Тапети

Фототапет Кремена

Флис - Канаваца
Продуктов код wall830852
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Velina Dimitrova

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Qna Sabeva

Благодаря ви, доволна съм и ви препоръчвам!

Alexander Kraev

Благодаря за бързата и качествена изработка на поръчаните календари! Перфектно отношение към клиента!

Христина Андреева

Качествено, бързо обслужване и изработка. Доволни сме и благодарим!

Cvetelina Ivanova

Благодаря за страхотната работа и обслужване

Martina Yotova

Изключително доволна и приятно изненадана останах от качественета и бърза работа на екипа. Силно препоръчвам!

Радосвета Илиязова

Получих си календарите, страхотни са. Продължавайте все така да ни радвате ❤

Камелия Петрова

Много съм доволна, получих това, което очаквах и точно на време. Календарите са страхотни Благодаря ви за подаръците и професионализма.

Маргарита Журбенко

Прекрасно изпълнение.Много съм доволна.Бързи и коректни!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Кремена?

Тапет с цветя Кремена, е нежно съчетание на красиви цветя и елипси. Цветовата палитра включва нюанси на розово, жълто, синьо и лилаво, които придават на тапета изящност и жизненост.

Арт тапет Кремена е идеален за различни помещения като спалня, хол, всекидневна, кухня, коридор, офис или заведение. Със своите нежни и цветни мотиви, той може да създаде уютна и релаксираща обстановка, добавяйки привлекателност към интериора. Цветята и елипсите в тапета привличат окото и създават приятна атмосфера, която може да се съчетае с различни стилове на декорация.

Фототапетът се отличава с високо качество на изображението и лесен монтаж. Той може да бъде използван като фокусен елемент или като цялостна задна стена за създаване на уникална и индивидуална визия във вашия дом или работно пространство.

Съчетавайки красотата на цветята и елипсите с богатата цветова гама, този тапет ще придаде усещане за хармония и радост на всяко помещение. Безспорно, той е прекрасен избор за всеки, който желае да добави цветни и изискани акценти в интериорния дизайн.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този нежен арт тапет с красиви цветя и елипси е подходящ за различни помещения - спалня, хол, всекидневна, кухня, коридор, офис или заведение. Той може да се използва във всяко място, където искате да създадете уютна и живописна обстановка.

Цена:
35 00 лв