Фототапет Къщи край реката

Флис - Канаваца
Продуктов код wall901391
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 11 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мирослава Здравкова

Страхотна изработка и бързо изпълнение на поръчката!

Ива Илиева

Изключителни професионалисти! Радвам се, че за пореден път избрах вас! Препоръчвам.

PeTia Geneva

за втора година взимаме календари страхотни ! Бърза и точни при изпълнение на поръчката!

Христина

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Десислава Панайотова

Изключителен професионализъм! Поздравления! За един ден ми изпълниха поръчката и ми я изпратиха, понеже ми трябваше за следващият ден! Качеството също е много добро!

Pupi Pup

Много съм доволна! Коректни и бързи.

Зорница Кънева

Изключително коректни, бързи и отзивчив! Благодаря Ви, че за пореден път, оправдахте очакванията ми!

Maria Simeonova

Много бърза изработка. Чудесно качество. Много съм доволна.

Yovka Geneva

Благодаря Ви за страхотните календари, които направихте за нас. Благодаря на целия екип за страхотното обслужване.

Поли Вълчева

Страхотни сте! Толкова бързо / няма и за 1час/ и толкова прецизно, и добре не бяха ни изпълнявали поръчка, изключително сме доволни от календарите. Благодарим за коректното отношение и за подаръците. Успех!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Къщи край реката?

Арт тапет " Къщи край реката" представя вълшебна гледка на град от реката. Това е перфектното допълнение за всяка стая - спалня, хол, всекидневна, коридор или офис. Очарователната гледка излъчва спокойствие и хармония.

Цветовете, които превъзхождат в този тапет, са зелено, жълто, синьо и червено. Зеленият нюанс отразява живота и свежестта на природата, привличайки погледа и допринасяйки за общото благополучие в стаята. Жълтото придава топлина и създава уютна атмосфера, докато синьото е символ на спокойствие и безкрайността на водата. Червената добавя нотка от енергия и страст, създавайки живост и динамика в тапета.

Този фототапет е израз на естетика и ще привлече вниманието със своите наситени цветове и привлекателна композиция. Неговото изображение ще внесе изисканост и прекрасен акцент във всяко помещение. Разполагайки с този тапет, ще се насладите на красива и вдъхновяваща гледка, която ще промени атмосферата в стаята ви и ще добави вълшебство и хармония във вашето ежедневие.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този фототапет с къщи край реката е подходящ за всяко помещение, където искате да създадете атмосфера на спокойствие и красота. Той е идеален за спалнята, където може да създаде усещане за уют и релаксация. Също така, може да бъде поставен в хола, всекидневната, коридора или офисна, за да добави естетика и хармония. Този тапет ще привлече погледите и ще създаде впечатляваща декорация във всяко помещение, където се намира.

Цена:
38 00 лв