Фототапет - Ледена нощ

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-709
5.00
794

Тапетът е подходящ за апликация в детска стая. Артикулите от категория тапети за детска стая се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най-висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

1 поръчка за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Gergana Dimitrova

За поредна година се доверям на тези прекрасни хора и пак успяха да ми покажат какво е професионализъм. Благодаря за качественото и бързо изготвяне на поръчката. Успях да зарадвам и тази година близките си с хубави календари и подаръци. Успешна нова година♥️

Мима Йорданова

Страхотно качество! Точни, коректни и любезни! Благодаря Ви за чудесното изпълнение!За пореден път се доказахте с професионализма си!Препоръчвам Ви!☺️

cvetelina.stoinova

Уникална изработка!Изключително бърза реакция,професионално отношение и невероятно изработени магнитчета за празника на мъника.Препоръчвам от сърце!

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Искрена Петрова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Елена Табакова

Благодаря ви, календарите са страхотни ❤️ От тук нататък вече знам от къде да поръчвам

Dilqna Georgieva

Благодаря Ви за прекрасните календари! Страхотни сте! :) :) :)

София Тодорова

Качествено и коректно обслужване!

Елеонора Андонова

Днес и аз получих своите календари. За пореден път са страхотни ,а вие отново оправдахте очакванията ни. Весели празници и още много доволни клиенти☃️

Поля Якова

Много благодаря, получихме си календарите. Страхотни са станали! Много съм доволна!
Допълнителна информация

Фототапет - Ледена нощ е изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Ледена нощ?

Тапетът Ледена нощ е абстрактно зимно пано в сини нюанси, представяща една уникална картина за вашия хол, спалня или офис. Визуалното представяне е създадено с помощта на абстрактни форми и линии, които създават вълнуваща и хармонична атмосфера. Главната фигура в картината е голям бял мечок, който изпъква от фона си в бледо сини тонове.

Синият цвят, преобладаващ в дизайна, придава усещане за спокойствие, хлад и чистота. Той създава атмосфера на зимно усещане и допринася за усещането за прохлада и свежест в стаята. Картината предлага естетическо изживяване, комбинирайки различни текстури и геометрични форми.

Тапетът е подходящ за хора, които ценят изкуството и се стремят към създаване на уникално пространство. Той може да се използва за освежаване на интериора и добавяне на допълнителен елемент на стил и елегантност. Създавайки вълнуваща и вълшебна атмосфера, абстрактният тапет в сини нюанси с голям бял мечок ще привлича погледите и ще предизвика размисли и въображение у всеки, който го забележи.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 10 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този абстрактен зимен тапет със сини нюанси и голям бял мечок е подходящ за различни пространства като хол, спалня или офис. Неговата изчистена красота и спокойствие ще придадат усещане за хлад и свежест в стаята. Той може да бъде великолепен акцент в хола, създавайки атмосфера на изкуство и релаксация. В спалнята ще добави уют и мир, като същевременно създава вълнуваща визия. В офисното пространство, тапетът ще предизвика вдъхновение и креативност. Той е подходящ за всички, които търсят уникалност и естетика в своето околие.

Цена:
38 00 лв