Тапет "Ледени пера" Приказно украшение за дома във вълшебни цветове | Фото Тапети

Фототапет ледени пера

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10457897
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Виолета Маринова

Днес получих календарите които поръчах. Първо искам да изкажа огромната си благодарност че ми бяха изпратени преди Коледа както ми обещаха. Изключително добро отношение и коректни. Поръчвам за пореден път и пак ще поръчвам. Календарите са страхотни и надминават очакванията. Благодаря и за подаръка! Весели празници на целия екип! Продължавайте в същия дух и да радвате хората! ❤️❤️❤️❤️❤️

Eli Dimitrova

Благодаря за прекрасните календари! За поредна година си поръчам от вас и съм много доволна винаги сте бързи и коректни. Страхотни сте! Препоръчвам!

Магдалина Пешева

Страхотно и коректно обслужване!

Violeta Nikolova

Благодаря Art-gift за нашето Коледно боди! Надминахте очакванията ми за дизайн и срок за изпълнение! Светли празници Ви желая!

Velina Mavrodinova-Petrova

Вече за втора година се доверяваме на Art-Gift за изработка на календари със снимка на децата ни. И тази година не ни разочароваха - календарите са с високо качество, изработката е чудесна, а изпълнението - експресно. Подаръците, които получихме от тях към поръчката също са великолепни! Благодарим!

Елеонора Андонова

Днес и аз получих своите календари. За пореден път са страхотни ,а вие отново оправдахте очакванията ни. Весели празници и още много доволни клиенти☃️

Hristina Ivanova

Изключително коректни. За втора година поръчвам календари и въпреки, обявените 10 дни за изпълнение на поръчката, тя беше изпратена по-рано.

Събина Илиева

Прекрасни календари и всичко,благодарим!

Виктория Емилова Субева

Благодаря много съм доволна!!!!

Dolq Toncheva

Благодаря за подаръка супер е :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Ледени пера?

Тапетът "Ледени пера" е прекрасен избор за украса на различни помещения в дома, като спалня, баня или хол. Той представя замръзнали клонки, създавайки атмосфера от приказка и магия. Цветовата палитра на тапета включва нюанси от синьо, кафяво и бежово, които придават естествен и балансиран вид.

Синьото в тапета е основен цвят, който е свеж и успокояващ. То създава усещане за прохлада и спокойствие, придавайки помещението чувство на хармония. Кафявите и бежовите нюанси добавят топлина и придават уют, създавайки естествена и органична атмосфера.

Дизайнът съчетава замръзнали клонки, които са изобразени с изящество и детайлност. Техните замразени ветрила се простираят по целия тапет, създавайки вълшебно усещане за зимно утро или замръзнал пейзаж. Тапетът "Ледени пера" привлича вниманието и предизвиква въображението, като същевременно добавя стил и елегантност към всяко помещение.

С високо качество на изработка и прекрасен дизайн, тапетът "Ледени пера" ще добави неповторимо излъчване във вашето пространство. Независимо дали избирате да го използвате в спалнята, банята или хола, тапетът ще създаде атмосфера от хлад и спокойствие, която ще ви остави възхитени.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът "Ледени пера" е подходящ за различни помещения в дома, като спалня, баня или хол. Като фототапет за баня може да добави елемент на приказност и магия към банята. Комбинацията от синьо, кафяво и бежово създава освежаваща и спокойна атмосфера, което е идеално за релаксация и отдих. В хола, тапетът "Ледени пера" може да служи като централен акцент или фокусна точка на интериора. Замръзналите клонки ще привличат вниманието и ще придадат изтънченост на пространството.

Цена:
35 00 лв