Фототапет Лилава красота

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10288067
5.00
794

Фототапет Лилава Красота е едно артистично изображение, с което да преобразите своя дом или офис. В тъмно сини и кафяви нюанси и триизмерен образ, който придава допълнителен ефект. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Кристиана

Перфектно и експресно обслужване с грижа към всеки детайл. Благодаря, че правите специалните поводи още по-красиви!

Marina Racheva

Добро изпълнение и бърза доставка!

Камелия Георгиева

За втори път поръчвам и съм много доволна!Точност и коректност!

Alexander Kraev

Благодаря за бързата и качествена изработка на поръчаните календари! Перфектно отношение към клиента!

Петя Ганчева

Днес получих календарите си. Много бърза изработка и доставка с всички подаръци. Обаче качеството на снимките е ужасно. Тъмни и неясни. Вярно е, че снимката не е правена в студио и с непрофесионален апарат, но след като се занимавате с това, би трябвало да знаете как да я направите възможно най-подходяща. Във фото студио от същия файл ми разпечатаха чудесни снимки след половин минутна обработка. Съжалявам, че не отказах да взема пратката в офиса на куриерската фирма.

Zornitsa Bogdanova

Страхотни! Бързо и качествено изпълняват поръчките! Препоръчвам!

Vili Angelova

бързина и качество!!!Благодаря

Нина Емилова Станева

Сърдечно ви благодаря за прекрасните календари и бързата доставка! Направо думи не намирам ,за да изкажа колко съм доволна , че и ги получих толкова бързо.! Прекрасни са :)

Gerry Konstantinova

Много доволна от изпълнението на поръчката, достъпна цена, високо качество и много любезно и бързо обслужване! Препоръчвам с две ръце!

Даниела Демирева

Календарите са страхотни. По красиви от колкото очаквах.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Лилава красота?

Лилавата красота на арт тапета представлява великолепно изображение, което може да въздейства на домашната или офисната обстановка, като я превръща в живописно място. Уникалното изкуствено творение ви позволява да създадете вълшебен атмосферен фокус върху стената си.

Основното внимание в тапета е насочено към изисканата жена, излъчваща елегантност. Тя е изобразена с изключително дълга и плътна коса, придавайки на образа мистериозност. Красивите бижута, които носи, подчертават нейната изтънченост и грация.

Тапетът притежава вълшебен триизмерен ефект, който създава усещането, че жената на изображението наистина излиза от стената и се втурва във вашето пространство. Този 3D ефект добавя допълнителна дълбочина и реализъм, което прави тапета невероятно впечатляващ.

Цветовете в тапета са балансирани и хармонични. Синият цвят придава усещане за спокойствие и съчетава пространството, докато лилавият цвят придава изисканост и загадъчност. Бежовите нюанси допринасят за уют и създават приятелска обстановка. В комбинация тези цветове създават благородство и естетическа хармония във вашия интериор.

Без значение дали сте във вашата дневна стая или в офисното пространство, този 3D тапет ще добави изтънченост и уникалност във вашата среда. Той е прекрасен начин да изразите вашата индивидуалност и да внесете красота и изкуство в ежедневието си.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този арт тапет с лилавата красота е подходящ както за домашна обстановка, така и за офисно пространство. Неговият уникален 3D ефект ще придаде изтънченост и изключителност на всяко място, където бъде поставен. Балансираните и хармонични цветове, като синьо, лилаво и бежово, създават спокойствие, изисканост и уют. Този тапет предлага възможност за изразяване на индивидуалност и внасяне на красота и изкуство в ежедневието независимо от мястото, където се намирате.

Цена:
38 00 лв