Фототапет Листа в рамка

Флис - Канаваца
Продуктов код wall91352
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Кристиана

Перфектно и експресно обслужване с грижа към всеки детайл. Благодаря, че правите специалните поводи още по-красиви!

Фросина Стоицова

Получих си календарите. Бързо и точно. Много са хубави, уникални са. Много Ви благодаря

Katherine Yaneva

Бързо и любезно обслужване. Качествена изработка, определено препоръчвам

Дафина Кирякова

Изключително коректни! Благодаря!

Мария Евгениева

Невероятни календари и допълнителни подаръци към тях! Препоръчвам!

Alexander Kraev

Благодаря за бързата и качествена изработка на поръчаните календари! Перфектно отношение към клиента!

Александра Р.

Красиви календари! Бързи и коректни!

Vesi Georgieva

Коректни и бързи изпълнение на поръчката за пореден път

Yovka Geneva

Благодаря Ви за страхотните календари, които направихте за нас. Благодаря на целия екип за страхотното обслужване.

Цветелина Влаевска

Страхотни календари! Препоръчвам с две ръце :)))
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява фототапет Листа в рамка?

Фототапетът "Листа в рамка" представлява изключително артистично и вдъхновяващо произведение, което ще внесе естетика и хармония във всяко пространство. Тапетът е изпълнен със сетивни и нежни листа, които се открояват в зеления им цвят. Зеленият оттенък е наситен и маслен, придавайки на тапета жизненост и свежест. Комбинирането му с топлото кафяво допълва композицията и придава допълнителен елемент на естетиката.

Фототапет за всекидневна е идеален за различни помещения - хол, спалня, коридор, офис или заведение. Със своята красота и усещане за природата, той може да създаде атмосфера на спокойствие и уют, които са съществени за релаксация и вдъхновение. Листата в рамка предлагат идеален баланс между природата и изкуството, което създава вълнуваща симбиоза в интериора.

С този тапет ще създадете изключително стилна и елегантна обстановка, която ще привлече вниманието на всеки, който стъпи в стаята. Неговата изразителна рамка подчертава красотата на листата, като им придава още по-артистичен вид.

Необходимостта от природата и желанието за изкуство се преплитат в този уникален тапет. Оставете го да внесе своята естетика във вашето пространство и създайте атмосфера на хармония и красота.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет с нежни и красиви зелени листа е подходящ за различни пространства, включително хол, спалня, всекидневна, коридор, офис или заведение. Неговата естетика и усещането за природа могат да създадат спокойна и уютна обстановка. Тапетът ще придаде стил и елегантност на интериора и ще привлече вниманието на всеки, който го види. Той предлага възможност за създаване на впечатляващ и хармоничен дизайн в различни помещения.

Цена:
38 00 лв