Изискан и уютен тапет с големи рози в кафяво-златист цвят | Фото Тапети

Фототапет Лукс

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10456530
5.00
778
Фототапет Лукс, подходящ за апликация в смесени помещения. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом. 
5 поръчки за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Г. Костадинова

Бързина, коректност и добро отношение

Йоанна Георгиева

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Velina Dimitrova

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието

Нина Кудинева

Много добре е наместена снимката ми! Много благодаря за професионалния съвет за избор на снимка!

Мариела Русева

Календарите и подаръчетата са супер

Женя Йорданова

Много съм доволна от услугите! Препоръчвам!

Hristinka Vacheva

Календарите и подаръците са страхотни. Благодаря за изпълнението и за бързината, с която изпълнявяте поръчките. Успех на целия екип.

Емилияна Чавдарова

Благодаря много!!!Високо качество и бързина!!!

Violeta Peneva

Благодаря за чудесните календари и подаръци! Бързо и качествено обслужване. Ще продължавам да използвам услуги ви! Весели празници!

Bojidara Dimitrova

Днес пристигнаха календарите, които поръчахме! Бърза доставка, изработени добре, много сме доволни! Бихме поръчали пак! :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Лукс?

Тапет Лукс, е истински визуален шедьовър, идеален за декориране на хол, спалня или офис. Неговият дизайн представя големи цветя - рози в красив кафяво-златист цвят. Тези цветя приковават погледа си с изящната си форма и блясък, които придават изтънченост на всяко помещение.

Цветните рози са наситени и изразителни, издигайки се върху тъмно кафяв фон. Този фон създава контраст и подчертава естествената красота на цветята. Отличителна черта на тапетата са по-светлите и бледите листенца, които обгръщат розите. Те придават допълнителна текстура и жизненост на дизайна, докато същевременно подчертават изяществото на розите.

Този тапет с цветя съчетава топли и изискани цветове, които допринасят за уютната атмосфера и елегантността на стаята. Кафяво-златистият цвят придава усещане за рафинираност и изобилие, създавайки визуален акцент върху стените.

Свързан с природата и естетиката, този тапет създава уникално пространство, което въздейства със своята красота и хармония. Независимо дали го поставите в хола, спалнята или офисното помещение, той ще привлича вниманието на всеки посетител и ще добави усещане за изтънченост и стил в интериора.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за всяко помещение, което желаете да оформите с елегантност и красота. Благодарение на своята изисканост и уют, той може да бъде поставен в хола, спалнята или офисното пространство. Цветовете и дизайнът на тапета - големи рози в кафяво-златист цвят със светли листенца върху тъмно кафяв фон - го правят универсален и подходящ за различни стилове на интериор. Независимо къде го поставите, той ще създаде изтънчен и привлекателен акцент в помещението.

Цена:
35 00 лв