Тапет "Макове" - Нежен и красив дизайн за всяко помещение | Фото Тапети

Фототапет Макове

Флис - Канаваца
Продуктов код wall888256
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Виктория Василева

Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. Препоръчвам.

Alexandra Stefanova

За поредна година поръчвам от вас и съм изключително доволна!

Христина Христова

Много съм доволна от календарите, който поръчах. Определено ще използвам услугите ви отново

Megi Bozova-Kirova

Бързи и коректни! Всяка година си поръчвам календари и съм повече от доволна. Препоръчвам ги с две ръце ☺️ Благодаря Ви!

Илияна Йовкова

Очарована съм от Вас - бързи, коректни и правите красоти! Успехи!

Ивелина Христова

страхотни сте, благодаря много за бързата поръчка

Диляна Томова

Много съм доволна! Правите страхотни неща! ♥️

Милена Сашова

Коректни и отзивчиви!!!!!

Ирена Кирилова

Здравейте, благодаря ви за прекрасните календари и бързо изпълнената поръчка, като се июа впредвид натовареността. Много коректно отношение. Светли празници!

Teodora Licheva

Не препоръчвам да използвате услугите им...! След потвърждение на поръчката и запитване от моя страна, дали правилно съм оразмерила снимките, те потвърдих, че всичко е наред. Получих джобни календари с отрязана горна част от снимката, т.е. косата на детето. За последен път използвам услугите им.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Макове?

Арт тапет "Макове" е нежен и красив дизайн, който ще добави топлина и жизненост на всяко помещение. Основата е в бежово-сиви тонове, които създават спокоен и уютен фон. Върху него се разпръскват нежни макове и деликатни листа, които придават естествен и свеж вид.

Цветовата палитра е основно розово, зелено, светло синьо и жълто. Розовите нюанси създават усещане за нежност и романтика, докато зелените и светло сините цветове придават свежест и успокоение. Жълтите нюанси добавят весело настроение и яркост.

Този тапет е подходящ за различни помещения, като спалня, хол, всекидневна, кухня, коридор, офис или заведение. Неговата нежност и красота ще внесат приятна атмосфера във всяко от тези пространства.

Съчетавайки природните елементи на маковете и листата с меките цветове, тапетът "Макове" създава усещане за спокойствие и хармония. Той може да бъде използван както за цялостно покритие на стените, така и за акцентиране на определени области или декоративни панели.

С тапета "Макове" ще превърнете всяко помещение в приятно убежище, където ще можете да се отпуснете и насладите на красивата околност, донесено вътре във вашият дом или офис.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапет "Макове" е подходящ за различни помещения, включително спалня, хол, всекидневна, кухня, коридор, офис или заведение. С нежните цветове и красивия дизайн, той създава уютна и приятна атмосфера във всяко от тези стаи. Независимо дали искате да създадете релаксираща спална зона, уютен хол за почивка, стилна кухня или професионално обстановка в офиса, тапетът "Макове" ще добави красота и нежност на всяко място.

Цена:
35 00 лв