Фототапет Меридит

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10601424
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Yana Panteleeva

Благодаря,за бързото и добро обслужване! Много съм доволна ????

Özlem Niyazi

Прекрасно изработени календари и бърза доставка. Благодарим Ви. Препоръчвам с две ръце!

Донка Станчева

Използвам услугите на art-gift, доста често и винаги оставам доволна. Календарите им са много хубави, с отлично качество и уникална изработка!

Стела Стойкова

Календарите са с много добро качество. Отношението на персонала е на ниво. Препоръчвам.

Vesela Lazarova

страхотни продукти и бърза доставка. препоръчвам!

Yoana Zaharieva

Благодаря много за бързата изработка! Страхотни календари с много добро качество. Горещо препоръчвам!

Дисислава Митрова

Благодаря за коректността ви спрямо мен като клиент! При нужда ще използвам отново вашите услуги!

Dani Emra

Доволна съм от поръчката си. И благодаря за подаръка.

Мария Георгиева

Коректно отношение, бързо изпълнение и страхотни подаръци. Много благодаря! Препоръчвам :)

Теодора Тотева

Страхотни календари получих, Благодаря! Силно препоръчвам, бърза изработка
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Меридит?

Тапетът "Меридит" е изискан и елегантен, създавайки усещане за хармония и равновесие във всяка стая. Съставен от геометрични фигури във формата на кръгове, които преплитат един в друг, този дизайн образува красиви цветни цветя. Бежовите и зелените нюанси, които преобладават в цветовата палитра, придават на тапета природен и уютен вид. Той ще внесе топлина и спокойствие във всяко помещение.

Тапетът "Меридит" е идеален избор за различни пространства - спални, кухни, дневни, холове и офиси. Своето естествено излъчване ще създаде усещане за комфорт и удобство, което е особено подходящо за спални и спокойни работни пространства. В същото време, тапетът ще придаде стил и жизненост на кухните, дневните стаи и офисите.

Съчетавайки красив дизайн с нежни цветове, тапетът "Меридит" е отличен избор за всеки, който търси уникален и изискан интериорен акцент. Неговите геометрични форми и естествени цветове ще създадат атмосфера на красота и спокойствие във всяко помещение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Сред нашите дизайнерски тапети за спалня, ще откриете много интересни и оригинални предложения за вашия дом. Тапетът "Меридит" е подходящ за различни помещения в дома и офиса. Той ще внесе уют и спокойствие в спалните, кухните и дневните стаи. Също така, той може да се използва успешно в холовете и офисните пространства, където ще придаде стил и жизненост. Благодарение на своята елегантност и хармонични цветове, тапетът "Меридит" ще създаде атмосфера на красота и равновесие навсякъде, където бъде поставен.

Цена:
38 00 лв