Фототапет Миграция

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10724437
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Разчупено Арт предложение в наситени ярки цветове. Златните елементи придават луксозно излъчване, което би могло да се впише отлично в помещения с художествено направление. Ексцентричната тематика ще добави отправна фокусна точка, превръщайки интериора в своеоразно произведение на изкуството! 
3 поръчки за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Пламена Димитрова

Прекрасен календар. Изработката е много качествена, както и използваните материали. Поръчахме и на следващия ден бяха при нас календарите и подаръците към тях. Много сме доволни цялото семейство. Препоръчваме!

Даяна Георгиева

Изключително много съм доволна от покупката си от вас! Благодарим за коректността, точността и бързината! Качеството и изработката също са на високо ниво! ☺️

Ивелина Георгиева

Получих си календара и мога да кажа само че е уникален! Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви! -

Jivka Naidenova

positive review Който разбира при подаръци Art-Gift се спира. -

Лилия Иванова

Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце! Бързо и качествено изпълнение на поръчката!

Elina Peteva

Благодарим за прекрасната и коректна работа! Весели и благословени празници!

Лиляна Делиганева

❣️❣️❣️❣️Страхотни❣️❣️❣️❣️

Dani Emra

Доволна съм от поръчката си. И благодаря за подаръка.

Neli Tomova

Календарите са страхотни! Много ни зарадвахте и създадохте страхотни подаръци за близките ни за Коледа! Със сигурност ще поръчвам и занапред от Вас!

Стефани Ангелова

Много съм доволна. Бърза изработка и коректно отношение! Препоръчвам!
Допълнителна информация

Тапет за хол или офис, изработен от Art-Gift. Част от колекцията дизайнерски фототапети по размер на клиента. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Миграция?

Фототапет Миграция е идеален, за да придадете уют и усещане за спокойствие в стаята си. Фототапетът е подходящ за спалня, хол или офис.

Дизайнът на тапета е изключително красив и е представен в три различни сцени. В първата, можете да видите златисти риби, които допълват морската тема на тапета. Във втората сцена, можете да разгледате пръстени на дървета, които създават усещане за дълбочина и перспектива в стаята. Накрая, третата сцена е със синьо-златисти петна, което придава усещане за спокойствие и уют.

Цветовата гама е в основата синьо и златисто, което допълва идеално общата атмосфера на тапета. Той е изработен от висококачествени материали и е лесен за поставяне на стената.

Фототапетът е перфектен за хора, които желаят да създадат приятна и спокойна атмосфера в стаята си. Той е подходящ за всеки дом или офис и е перфектен начин да преобразите интериора на стаята си.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този фототапет с градски пейзаж е подходящ за eлегантно покритие на стените в дома. Чудесна идея за тапет за хол или офис. Този фототапет по размер на клиента съчетава архитектурни елементи и тъмни цветове в един зашеметяващ нощен пейзаж. Това изображение би се вписало прекрасно и като фототапет за бар или заведение в тематиката на нощния живот на града.

Цена:
38 00 лв