Фототапет Морска тераса

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10026254
5.00
794
Фототапет Морска тераса, подходящ за апликация в интерорен дизайн на къщи, апартаменти, офис и заведения от различен тип. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.                                                    
2 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Milena Mladenova

Дъщеря ми поръча календари ,бяха изработени страхотно. Със сигурност отново ще използваме вашите услуги. ❤️❤️❤️

Te Di

Благодаря за пореден път за креативните подаръци, за бързото, коректно и професионално отношение! Препоръчвам с две ръце!

Ралица Василева

Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!

Христина

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Валя Георгиева

Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Гергана Траянова

Получих календарите, страхотни са, благодаря и продължавайте да творите

Yoana Zaharieva

Благодаря много за бързата изработка! Страхотни календари с много добро качество. Горещо препоръчвам!

Жюлиета Йорданова

Календарите са супер, с добро качество!

Цветелина Цокова

Благодаря за календарите и подаръците към тях
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Морска тераса?

Този изискан фототапет с морски пейзаж предлага безкрайно вълнуващо визуално изживяване, което ще внесе привлекателен морски шарм във вашата домашна обстановка. Съчетавайки магията на природата с изящната красота на цветята, този тапет ви предлага възможността да се насладите на спокойствието и хармонията на морето и плажа директно от уюта на вашия хол или трапезария.

Главната фокусна точка на тапета е изображението на морския пейзаж, където кристалните води на океана се преливат с нежните оттенъци на синьото. Лекият бриз носи мириса на морето и ви кани да се потопите в безкрайната просторност на вълните. С изкуствено поставена тераса, където са разположени красиви цветя и нежни рози, тапетът създава илюзията, че се наслаждавате на пълен комфорт и релакс в непосредствена близост до морския бряг.

Цветовете в тапета са кафяво, синьо и зелено, които се преплитат в хармонична симфония, придавайки на пространството дълбочина и свежест. Топлите оттенъци на кафявото създават уютна атмосфера, докато синьото е асоциирано с безкрайността на морската далечина. Зелените нюанси отразяват богатството на растителния свят, което допълнително обогатява образа и придава природен вид.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този чудесен фототапет с морски пейзаж, тераса и цветя е подходящ за украса на хола или трапезарията ви. Създавайки атмосфера на спокойствие и природна красота, тапетът ще превърне пространството ви в уютно място за релаксация и вдъхновение. Неговите кафяви, сини и зелени цветове ще придадат свежест и хармония на интериора. Независимо дали сте в градински стил, плажна тематика или просто търсите елегантна декорация, този тапет е идеалният избор за вас.

Цена:
38 00 лв