Фототапет - Мрамор в бяло и сиво

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-44
5.00
794
Фототапет - Мрамор в бяло и сиво, подходящ за монтаж във всякакви помещения. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.        
 
4 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Теодора Петкова

Страхотни професионалисти.Коректни,точни бързи очарована съм!Страхотни сте!❤️

Milena Mladenova

Дъщеря ми поръча календари ,бяха изработени страхотно. Със сигурност отново ще използваме вашите услуги. ❤️❤️❤️

Г. Костадинова

Бързина, коректност и добро отношение

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте!

Силвия Тошкова

Страхотни,както винаги! Благодаря ви!

Надежда Иванова

Много съм доволна. Поръчах скална плоча със снимка. Предупредиха ме че може да отнеме 4-5 дни за изработка, но получих поръчката си още на следващия ден. Служителката от кол центъра беше много любезна. Бързи и точни! Препоръчвам!

Десислава Атанасова

Страхотни дрехи и календари поръчвам всяка година

Валентина Петкова

Бърза и лесна поръчка! Календарите са качествени, а персоналът беше учтив и реагира много бързо! Препоръчвам!

Elina Kostadinova Ilieva

Получих моите календари. Много съм доволна и благодаря много за подаръка ☺️ Успех

Albena Shtereva

Поръчвала съм календари и чаши отлично качество и изработка!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Мрамор в бяло и сиво?

Идеален избор за тапет за трапезария. Той създава изискан и елегантен вид на стените и добавя усещане за роскош. Основните черти на тапета го правят подходящ и за хол и спалня.

Тапетът с мраморния дизайн представя изображение на класическа мраморна стена в бяло и сиво. Това предава въздух на стил и изтънченост, съчетан със съвременен вид. Мраморът е символ на издръжливост и класа, и със своята присъствие той може да промени атмосферата на всяка стая.

Цветовата комбинация от бяло и сиво прави тапета универсален и лесно комбинируем с различни интериорни стилове и мебели. Бялото придава чистота и свежест, докато сивото добавя нюанси и дълбочина. Този цветови избор създава хармония и спокойствие в пространството.

Тапетът с бял мрамор е подходящ и за по-малки трапезарии, тъй като светлите цветове визуално увеличават пространството. Също така, белите и сивите тонове на мрамора се допълват с различни цветове на мебелите и аксесоарите, което го прави универсален и лесно вписващ се в интериорния дизайн.

Тапетът с мраморен дизайн в класически цветове предлага изтънчен и стилен вид за трапезарията, който може да създаде неповторимо преживяване и да превърне обикновеното хранене в изкуство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с мраморен дизайн в класически цветове (бяло и сиво) е подходящ за различни интериорни пространства. Той може да бъде използван в трапезарии, холове и спални, добавяйки изисканост и елегантност на стените. Съчетаващ класическия и съвременен стил, тапетът създава усещане за роскош и простор. Благодарение на своите светли цветове, той е особено подходящ за по-малки пространства, като същевременно остава универсален и лесно комбинируем с различни мебели и декорации.

Цена:
38 00 лв