Фототапет - Мрамор и злато

Флис - Канаваца
Код wall-s-40
5.00
694

Фототапет - Мрамор и злато, дизайн позволяващ универсално позициониране. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.

4 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Кристиян

Фототапетът е наистина красив и добавя уникален акцент в стаята.

Цветомира

Фототапетът направи офиса ни много по-приятно място за работа.

София

Фототапетът е точно както го искахме. Високо качество на печата и лесен за поставяне. Прекрасен продукт!

Ивона

Качеството е на високо ниво, а дизайнът е прекрасен.

Milen

Супер качество и бърза доставка!

Андрей

Страхотно обслужване и отлично качество!

С. Пенева

Поръчах фототапет за детската стая и резултатът е просто невероятен. Децата са възхитени!

Силви

Благодаря Ви за бързата изработка, коректността и доброто обслужване... Продължавайте все така.

K. Angelova

След дълго търсене на перфектния фототапет за нашата стая за гости, избрахме Нежен мрамор от Art Gift. Толкова е уютна и толкова много си я харесваме, че с мъжа ми търсим поводи за спор, само и само някой от нас да пренощува в нея :)

Ива Иванова

Искахме да направим стаята на сина ни специална и уникална, затова избрахме да поръчаме фототапет със снимка, която ние изпратихме. Art Gift Decor превърнаха нашия файл в прекрасен фототапет, който сега краси едната стена на стаята му. Всеки път, когато влизаме там, се усмихваме. Отлична работа, бърза доставка и страхотно качество!

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Мрамор и злато?

Тапетът Мрамор и златопредставлява изключително елегантен и стилен дизайн, вдъхновен от мраморната стена. Той съчетава различни нюанси на сиво и бяло, образувайки уникален и изящен ефект. Златистите елементи, разпръснати из цялото изображение, придават луксозен завършек на тапета.

Тази изискана мраморна стена е идеална за всяка стая в дома или офиса. В хола, спалнята или трапезарията тя ще добави изтънченост и стил към интериора. Тапетът е подходящ и за офисни пространства, където ще създаде професионална и привлекателна атмосфера. Дори и в коридора този тапет ще бъде великолепно допълнение към интериора, като ще придаде усещане за простор.

Изчистеният и изискан дизайн на този тапет с мраморна стена въздейства със своята красота и изящество. Избирайки този тапет, ще създадете модерен и стилен интериор, който привлича вниманието и въздейства с елегантността си. Всички елементи на дизайна са изпълнени с внимание към детайла, създавайки хармоничен и изящен външен вид.

Този тапет с мраморна стена предлага не само красота, но и функционалност, като защитава стените и прикрива евентуални неравности. Неговата инсталация е бърза и лесна, а материалът е здрав и устойчив на влага.

Избирайки този мраморен тапет, ще придадете на своя интериор един свеж и модерен вид, който съчетава класическата красота на мрамора със съвременната естетика. Той ще създаде изключително привлекателно пространство, в което ще се наслаждавате на комфорт и стил.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този стилен мраморен тапет е подходящ за различни пространства в дома или офиса. Идеален е за хола, спалнята, трапезарията и офисното пространство, където ще добави изтънченост и луксозен вид. Също така е подходящ и за коридори, където ще създаде приятна атмосфера и простор. Тапетът привлича вниманието и създава модерен интериор, който излъчва стил и класа. Без значение къде го поставите, този тапет ще добави красота и изящество към всяко пространство..

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв