Фототапет мрамор

Флис - Канаваца
Код wall638826
Колекция Art Gift Decor
5.00
694

Със завладяваща мозайка от мраморни елементи. Различни цветове мрамор, подредени като пъзел в красиво съчетание. Подходящ за спалня, хол, офис, студио или ателие. Изработва се по размер на клиента.

4 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Калин

Стилен и качествен тапет!

Пламена

Фототапетът пристигна навреме и беше лесен за монтаж. Качеството на материала е страхотно.

Наско

Фототапетът е невероятен, създава истинско усещане за пространство. Много сме доволни.

Неда

Бяхме скептични, но тапетите се оказаха страхотни. Прекрасен дизайн и качествени материали.

Milen

Супер качество и бърза доставка!

Андрей

Страхотно обслужване и отлично качество!

М. Митева

Преобрази напълно хола ми!

Петър

Благодаря за бързото и коректно обслужване.

Васил

Бързо, точно и професионално обслужване!

Ива Иванова

Искахме да направим стаята на сина ни специална и уникална, затова избрахме да поръчаме фототапет със снимка, която ние изпратихме. Art Gift Decor превърнаха нашия файл в прекрасен фототапет, който сега краси едната стена на стаята му. Всеки път, когато влизаме там, се усмихваме. Отлична работа, бърза доставка и страхотно качество!

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Мрамор?

Изберете ексклузивен мраморен фототапет за преобразяване на хола или спалнята ви. Неговите неповторими елементи ще придадат изисканост и стил на вашия интериор. Оплетете стените с удивителна мозайка от разноцветни мраморни плочки, подредени като изкусителен пъзел, за да създадете впечатляваща атмосфера.

Този фототапет с мрамор за офис е създаден по индивидуални размери, за да се вписва идеално във вашето пространство. Всеки поглед ще бъде омагьосан от уникалната визия, която той придава. Безспорно, това е един от най-изящните дизайни за стенна декорация, съчетаващ функционалност и естетика на най-високо ниво.

Позволете на този луксозен мраморен фототапет да превърне вашето пространство в истинско произведение на изкуството. Неговата уникална мозайка от мраморни елементи ще ви отведе в свят на елегантност и стилна изисканост. Направете домът или офиса си място, което излъчва красота и изтънченост, като изберете този изключителен фототапет. Открийте перфектната комбинация от качество, дизайн и индивидуалност с този невероятен избор за вашия интериор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този ексклузивен мраморен фототапет е подходящ за всяко помещение, което желаете да превърнете в уникално и стилно пространство. Съчетанието от разноцветни мраморни елементи и впечатляващата мозайка създават елегантна атмосфера, която ще привлече вниманието на всеки посетител.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв