Фототапет мрамор, мрамор в различни цветове | Фото Тапети

Фототапет мрамор

Флис - Канаваца
Продуктов код wall638826
Колекция Art Gift Decor
5.00
778

Със завладяваща мозайка от мраморни елементи. Различни цветове мрамор, подредени като пъзел в красиво съчетание. Подходящ за спалня, хол, офис, студио или ателие. Изработва се по размер на клиента.

2 поръчки за последните 24 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Emiliq Lilqnova

Много бързи и точни в изпълнението на поръчката.Благодаря ви!

Хатидже Халилова

Точни и коректни. Горещо препоръчвам.

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Петя Дамянова

Много бърза доставка, и уникални календари! Препоръчвам

Ивелина Георгиева

Страхотни професионалисти!Надминахте очакванията ми .Всичко е точно както го поръчах.Благодаря ви от сърце за перфектната и бърза изработка както и за коректното и мило обслужване. -

Jivka Naidenova

Който разбира при подаръци Art-Gift се спира.

Генка Милчева

Получихме календарите, страхотни са! Благодаря Ви!

Полина Христова

Поръчвам за втора година от календарите. Доволна съм от качеството. Бърза изработка и удобна доставка. Подаръците, които получихме също са много хубави. Благодаря!

Spasi Mitova

Здравейте!Днес получихме страхотните календари!Благодарим ви много,както и за подаръците към тях!

Syuzan Tatar-Güneş

Не съжаляваме ,че ви се доверихме. Уникални сте! Успешна нова година!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Мрамор?

Изберете ексклузивен мраморен фототапет за преобразяване на хола или спалнята ви. Неговите неповторими елементи ще придадат изисканост и стил на вашия интериор. Оплетете стените с удивителна мозайка от разноцветни мраморни плочки, подредени като изкусителен пъзел, за да създадете впечатляваща атмосфера.

Този фототапет с мрамор за офис е създаден по индивидуални размери, за да се вписва идеално във вашето пространство. Всеки поглед ще бъде омагьосан от уникалната визия, която той придава. Безспорно, това е един от най-изящните дизайни за стенна декорация, съчетаващ функционалност и естетика на най-високо ниво.

Позволете на този луксозен мраморен фототапет да превърне вашето пространство в истинско произведение на изкуството. Неговата уникална мозайка от мраморни елементи ще ви отведе в свят на елегантност и стилна изисканост. Направете домът или офиса си място, което излъчва красота и изтънченост, като изберете този изключителен фототапет. Открийте перфектната комбинация от качество, дизайн и индивидуалност с този невероятен избор за вашия интериор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този ексклузивен мраморен фототапет е подходящ за всяко помещение, което желаете да превърнете в уникално и стилно пространство. Съчетанието от разноцветни мраморни елементи и впечатляващата мозайка създават елегантна атмосфера, която ще привлече вниманието на всеки посетител.

Цена:
35 00 лв