Фототапет Мъгла в планината

Флис - Канаваца
Продуктов код wall695770
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 24 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
34 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Д

Просто страхотни ! Чудесна изработка на продуктите и бърза доставка !Препоръчвам с две ръце !!! ☺️

Станимира Николова

Страхотни сте просто! Много благодаря за прекрасните календари и ключодържатели, уникални са!

Нели Шехпазова

Прекрастни календари за поредна година!Благодаря!

Венелина Иванова

днес си получих календарите с техните подаръци - супер са, благодаря ви

Slavka Manova

Невероятни календари и подаръци! Уникално бързо изпълняване на поръчката! Страхотни сте! Браво!

Velislava Draganova

Чудесна изработка. Много бързо изпъление и страхотна изненада! Благодаря ! :)

Мария Катеринова

Прекрасна и бърза изработка на календарите, изключително добро впечатление прави, личното отношение към клиентите и включените подаръци. Единственото нещо, за което трябва да се помисли, е да се опаковат по-добре календарите при транспорта. На едно място бяха леко притиснати и по ръбовете, бяха започнали да се нараняват. Но това разбира се е направено при доставка от куриерската фирма. Иначе препоръчам с 2 ръце!

Ирена Миткова

Благодаря ви за страхотните календари,бързата доставка и коректността.

Eelizabet Doychinova

Бърза доставка и хубаво качество. Прекрасни подаръци към направената поръчка

Мария Димитрова

Страхотни сте ;)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Мъгла в планината?

Тапетът Мигла в планината е абстрактно произведение, вдъхновено от планински пейзаж. Цветовете, които преобладават в дизайна на тапета, са синьо, зелено и сиво, създавайки хармонична комбинация от тонове.

На тапета е изобразен красив планински пейзаж със завладяваща атмосфера. Видими са върхове на планини, отлъчващи могъщество и спокойствие. В заднината се наблюдава дървена гора, което добавя природно чувство и топлина към цялостната сцена. Особено впечатление прави наличието на езеро, което се отразява меко на повърхността му.

Над езерото се разпростира мъгла, която създава загадъчна и романтична атмосфера. Това допълнително подчертава планинския пейзаж и му придава известна мистика. Тапетът е изключително подходящ за хол или спалня, където ще създаде усещане за спокойствие и природна красота.

Общо казано, този абстрактен тапет с планински пейзаж предлага елегантен и изискан дизайн, който ще привлече вниманието и ще създаде уютна атмосфера във вашия дом. Съчетавайки синьо, зелено и сиво, той излъчва спокойствие и хармония, като пренася природата и красотата на планините във вашия интериор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този абстрактен тапет с планински пейзаж е подходящ за различни пространства в дома. Със своите спокойни цветове и изображението на природата, той ще създаде уютна и релаксираща атмосфера в хола или спалнята. Можете също да го използвате в кабинета или работния кът, за да добавите доза вдъхновение и успокоение по време на работа. Той също така може да бъде използван във вътрешното пространство на спа-център или хотел, за да създаде усещане за укротена природа и релаксация

Цена:
34 00 лв