Фототапет Небе 2

Флис - Канаваца
Код wall10457018
5.00
694

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Небе 2?

Фототапетът "Небе 2" представлява абстрактен дизайн с карта на света, който може да бъде перфектно допълнение за вашата спалня, офис, хол, бар или клуб. Цветовете, използвани в тапета, са кафяво, сиво и бежово, които придават топлина и уют на всяко пространство.

Картата на света е изобразена по абстрактен начин, с географски контури, извивки и детайли, които могат да предизвикат интерес и да внесат уникалност във вашия интериор. Висококачествената изработка и детайлността на дизайна създават впечатляващ визуален ефект, който може да привлича погледите и да създава атмосфера на приключение и откритие.

Този фототапет с карта на света е подходящ за различни стилове на декорация и може да се комбинира лесно с други цветови схеми и елементи на интериора. Комбинацията от кафяви, сиви и бежови нюанси създава спокойствие и хармония, което го прави идеален избор за създаване на релаксираща обстановка във вашия дом или работно пространство.

В общи линии, тапетът "Небе 2" представлява уникален и стилен начин да преобразите вашето пространство, като добавите елемент на красота, интрига и интерес към интериора.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът "Небе 2" е подходящ за множество пространства, включително спални, офиси, холове, барове и клубове. Със своя абстрактен дизайн и карта на света, той може да създаде уникална атмосфера и да привлече вниманието на посетителите. Цветовата комбинация от кафяво, сиво и бежово придава топлина и хармония на пространството. Независимо дали искате да добавите нотка на приключение в дома си или да внесете уют в бара или офиса си, този фототапет е идеален избор за създаване на стилна и привлекателна обстановка.

Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв