Фототапет - Нежен розов мрамор

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-43
5.00
794
Фототапет - Нежен розов мрамор, подходящ за апликация в спални помещения, трапезария, кухня, хол и офис.Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.                                                   
 
4 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Борислав Трънков

Благодаря!!! Чудесна изработка, отношение към клиента и професионализъм. Пак бих поръчал техни продукти.????❤️

Екатерина Стоянова

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Карина Борисова

Прекрасни персонални подаръци! Благодаря !

Кристина Йорданова

Бърза доставка, реални снимки на продуктите, препоръчвам на всички

Диляна Манева

Бързи и много коректни- препоръчвам

Alexandra Stefanova

За поредна година поръчвам от вас и съм изключително доволна!

Станислава Радева

Получих си календарите. Страхотни са. Благодаря

Събина Илиева

Прекрасни календари и всичко,благодарим!

Райна Б.Костадинова

Благодаря за прекрасните календари. Много бързо пристигнаха с хубаво качество. Със сигурност, бих си поръчала отново от вас! Успех! :)

Ива Андонова

Бърза изработка и отлично качество. Благодарим ви. :-) :-)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Нежен розов мрамор?

Този артистичен тапет предлага изображение на мрамор в нежни цветове, като бежово и бледо розово, които създават вълшебен цвят пудра. Този тапет е подходящ за използване в различни помещения като спалня, коридор, хол, офис или трапезария.

Мраморът е вечен и изискан материал, който отдавна се използва за създаване на великолепни архитектурни проекти. Тапетът с мраморна стена възпроизвежда естетиката и красотата на този природен камък, предлагайки ви възможността да добавите неговия ефект във вашите домове или работни помещения.

Нежните цветове на този тапет - бежово и бледо розово - създават спокоен и уютен атмосферен настрой, който допълнително се засилва от цветовият пудра. Този цвят е изключително популярен поради своята деликатност и нежност, които внасят изящество и стил във всяко помещение.

Тапетът е подходящ за различни помещения. В спалнята той ще създаде релаксираща атмосфера, която ще ви помогне да се отпуснете и заредите с енергия. В коридора и хола той може да добави елегантност и стил, като същевременно предостави приятно пространство за посрещане на гостите

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с мраморна стена в нежни цветове, бежово и бледо розово, е подходящ за различни помещения. Той може да се използва като тапет за спалнята, коридора, хола, офиса или трапезарията, за да добави изящество и стил. Неговите цветове създават спокоен и уютен настрой, а цветовият пудра придава деликатност и нежност. Тапетът възпроизвежда естетиката на мрамора, предоставяйки ви възможността да пренесете красотата на този природен камък във вашия дом или работно пространство.

Цена:
38 00 лв