Фототапет Огледален пейзаж 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall909874
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Вероника Бондикова Бондикова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих ключодържателите, СТРАХОТНИ СА! ????

Боби Галитонова

Благодаря ви за страхотната изработка, качество и бързина. Страхотни сте

Анна Митева

Коректно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Даяна Георгиева

Изключително много съм доволна от покупката си от вас! Благодарим за коректността, точността и бързината! Качеството и изработката също са на високо ниво! ☺️

Мирена Тодорова

Календарите вече са при нас! Чудесна изработка! Получихме и подаръци, за което Ви благодарим!

Грета Николова

Сърдечни благодарности за бързата и качествена изработка! Календарите са повече от перфектни!

Ина Пашова

Много коректно и бързо обслужване. Добра изработка, останахме доволни!

Мария Георгиева

Коректно отношение, бързо изпълнение и страхотни подаръци. Много благодаря! Препоръчвам :)

Svetlana Galinova

Поръчах комплект тениски и бебешки бодита с щампа, изработката е бърза, и качеството е високо.

Desislava Dimitrova

Много добро обслужване, качество и изключително бързи! Ще използвам услугите Ви пак!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Огледален пейзаж 2 ?

Арт тапет "Огледален пейзаж" е красиво произведение на изкуството, което може да освежи и допълни всяка стая, независимо дали става въпрос за спалня, хол, всекидневна, коридор или офис. Тапетът представлява уникален поглед към природата, създавайки вълнуваща атмосфера от спокойствие и вдъхновение.

Главната характеристика на този тапет е неговият огледален ефект. С помощта на огледалното отражение той създава илюзията за допълнително пространство и светлина, което визуално разширява помещението. Това е идеално за по-малки стаи или такива с недостатъчно естествена светлина.

Цветовете, използвани в дизайна на тапета, са оранжево, жълто, зелено и синьо. Те създават хармонична комбинация, която придава свежест и живот на интериора. Оранжевото и жълтото допринасят за топлота и енергия, зеленото придава усещане за природа и спокойствие, а синьото създава атмосфера на спокойствие и хармония.

Този тапет е идеален за създаване на фокус точка в стаята, като му придава уникален и елегантен вид. Със своята изящност и красота, той привлича вниманието и оживява интериора. Безспорно, този фототапет може да се превърне във великолепно допълнение към всяко помещение, което желаете да преобразите.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 6 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този огледален пейзажен тапет е подходящ за различни помещения - спалня, хол, всекидневна, коридор или офис. Със своите живи цветове и огледалния ефект, той може да създаде усещане за простор и светлина в по-малки помещения. В спалнята ще придаде атмосфера на спокойствие, в хола - стил и красота, а в офиса ще внесе вдъхновение и творческа енергия. Независимо от избора на място, този тапет ще добави уникален и естетичен вид към вашето интериорно решение.

Цена:
38 00 лв