Фототапет - Огнена топка

Флис - Канаваца
Продуктов код WALLMS9
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет с интересно триизмерно изображение - Огнена топка. Подходящ за апликация в стаята на тийнейжър или тематичен бар или клуб.

5 поръчки за последните 8 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Violeta Todorova

Страхотни и много бързи. Препоръчвам на всички

Стоилка Стоилова

Благодарим много! Бързи и коректни както винаги.Ще продължим да ползваме вашите услуги!

Дафина Гръблева

Календарите са страхотни!

Наджие Джемалова

Много благодаря за календарите и подаръците,както винаги сте се справили отлично!

Malinka Sherinova

Качествени продукти и страхотно бързо обслужване.Препоръчвам!

Клара Христова

Получих моите календари. Бърза и качествена изработка. Адекватно и професионално разрешение на възникнали въпроси и проблеми. Бих поръчала отново!

Боряна Генова

За втора година поръчваме и сме много доволни от календарите! Благодарим! :)

Ioana Grigorova

3та година под ред безупречни! Благодаря ви!

Виктория Емилова Субева

Благодаря много съм доволна!!!!

Емилия Червенкова

Изключително бързи и коректни! Благодаря за страхотните календари!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Огнена топка?

Фототапетът на Art-Gift.net е идеален за тийнейджъри, които обичат футбола. Това е перфектният начин да придадете на детската стая на момче футболна тематика, която непременно ще бъде вълнуваща за всяко дете.

На снимките можете да видите футболна топка, фойерверки и футболен стадион, което придава реалистичен вид на тапета. Цветовете на тапета са оранжево и жълто, което допълнително подчертава футболната тематика. Оранжевият цвят на тапета е динамичен и задействащ, докато жълтият цвят е свеж и светъл.

Този фототапет наистина е изключително подходящ за детски стаи на момчета, които обичат футбола и искат да създадат усещане за атмосферата на стадиона. Възможно е тапетът да бъде лесно поставен и да се почиства с лекота, като се предоставят и инструкции за монтаж.

С този фототапет на Art-Gift.net може да придадете на стаята на вашето дете изключителен вид и да му създадете усещане за футболната атмосфера, която той обича. Изберете този фототапет и превърнете детската стая на вашето момче в истински футболен рай.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет за детска стая на момчета, които обичат футбола и желаят да създадат атмосфера на стадиона в стаята си. Той може да бъде използван като основен елемент на декора в стаята, като може да бъде поставен на стената, която е визуализирана като централен елемент в стаята.

 

Цена:
38 00 лв