Фототапет огнен залез в кафяво и оранжево, морски пейзаж | Фото Тапети

Фототапет огнен залез

Флис - Канаваца
Продуктов код wall636500
5.00
794

Фототапет Огнен зален е красив морски пейзаж, който изобразява залязващото слънце, което се отразява в морската вода. Нежнита палмови клонки, които се спускат, прекрасно допълват уникалния пейзаж. Подходящ за спалня, хол или офис.

2 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Йорданка Василева

art-gift те са топа, каквото е поръчано това е и получено, на приемлива цена

Ива Илиева

Много съм доволна от съотношение цена - качество. Препоръчвам с двете ръце! Весели празници и бъдете здрави!

Emily Ivanova

Благодарности на целия екип,всичко е прекрасно!!!

Фросина Стоицова

Получих си календарите. Бързо и точно. Много са хубави, уникални са. Много Ви благодаря

Виктория

Препоръчвам! Перфектно изпълнение, бързи и коректни! Благодаря Ви, Art-Gift!

Toni Mihaylov

Невероятна изработка и качество, незаменим професионализъм и бързина. Препоръчвам с две ръце!!! :)

Виляна Цачева

Направих поръчка на бебешко боди, което ми трябваше до определена дата, казаха, че ще ми го доставят навреме, а като питах какво става с поръчката ми, тя дори не беше приета. Изключително несериозно отношение!

Teodora Docheva

Благодаря за коректното отношение. всичко е много красиво. Весели празници!

Дияна Мемова

Благодаря за бързото и коректно обслужване. Календарите са страхотни . Препоръчвам

Мимка Георгиева

Много сме доволни,втора година Ви се доверяваме! Уникални,бързи и коректни!���
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Златен залез?

Тапетът "Огнен заляз" е идеален избор за вашата спалня, хол или дневна стая. Съчетавайки оранжеви и жълти нюанси, той създава живописен морски пейзаж, който въздейства с топлина и спокойствие.

На фона на тапета се простира прекрасен морски хоризонт, където в далечината се издига залязващото слънце. Оранжевите и жълтите оттенъци се преплитат и създават магични игри на светлината, които ви пренасят в моментите на красивите летни залези.

В близък план, откривате изящни палмови листа, които допълнително обогатяват пейзажа. Техните форми и текстури създават усещане за тропическа атмосфера и природна красота.

Този тапет притежава уникалната способност да пренесе част от морската магия директно във вашето жилище. Всяка погледка към него ви дарява с усещане за спокойствие и хармония. Нека се потопим в топлите вълни на това изкусително морско пътешествие, което оживява стените на вашата стая.

Тапетът "Огнен заляз" е перфектен избор за всеки, който търси красиво и уютно пространство, пропито с духа на морето и природата. Неговото впечатляващо изображение и топлите цветове ще създадат спокойна и приятна атмосфера във вашето домашно убежище.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този вид тапет е подходящ за eлегантно покритие на стените в дома - детска стая, спалня, кухня, хол, коридор, дневна или интериорна декорация на хотели, офиси, болници и други институции.

Цена:
35 00 лв