Фототапет Падащи бели пера

Флис - Канаваца
Код wall1221844
5.00
694

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Валентин

Обслужването беше бързо и ефективно. Фототапетът надмина очакванията ми. Отлично качество!

Миляна

Тапетите са невероятни! Лесни за поставяне и направиха стаята много уютна.

Моника

Фототапетът придаде нов живот на спалнята ни. Много сме щастливи с избора си.

Цветомира

Фототапетът направи офиса ни много по-приятно място за работа.

Х.Христов

Фототапетът е прекрасен и много стилен. Поставихме го в дневната и всички гости го забелязват. Качеството е на много високо ниво!

И.Иванова

Много лесен за поставяне и безупречен дизайн. Благодарим!

Никола

Фототапетът е точно каквото очаквах. Цветовете са ярки и реалистични. Много съм доволен.

Емел

Фототапетът надмина очакванията ми. Препоръчвам

Н. Георгиева

Чудесни цветове препоръчвам

Магдалена Надкова

Страхотни сте целият Ви екип. Много добра изработка. Препоръчвам Ви с две ръце!

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Падащи бели пера ?

Арт тапет "Падащи бели пера" е изящно и вълнуващо изображение, което ще добави нежност и красота във вашият дом. Тапетът представлява деликатни пера, които плавно падат в бяло и сиво, създавайки изключително приятна атмосфера.

Фонът на тапета е в синьо-сиви нюанси, което придава мистериозност и спокойствие на цялостното изображение. Това съчетание от цветове е перфектно за спалня, всекидневна, хол, коридор, кухня или офис.

Гамата от синьо, сиво и бяло придава елегантност и хармония на дизайна. Синьото създава усещане за спокойствие и свежест, докато сивото добавя утешителна и смиряваща нотка. Белият цвят символизира чистота и изчистеност.

Този фототапет е идеален избор, ако искате да създадете уютна и релаксираща обстановка в изтънчен и стилен вид. Падащите пера и играта на цветовете ще привлекат вниманието и ще добавят изтънченост и хармония на всяка стая, в която го поставите.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет с падащи бели пера е подходящ за различни пространства и помещения. Със своята нежност и красота, той може да бъде поставен в спалнята, всекидневната, хола, коридора, кухнята или офиса. Неговите синьо-сиви нюанси и бяли пера създават спокойна и елегантна обстановка, подходяща за създаване на уют и релаксация. Този тапет ще донесе изтънченост и хармония във всяко помещение, където бъде поставен..

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв