Фототапет Падащи листа 3

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10566937
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Донка Станчева

Използвам услугите на art-gift, доста често и винаги оставам доволна. Календарите им са много хубави, с отлично качество и уникална изработка!

Искрена Петрова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Лилия Иванова

positive review Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Qna Sabeva

Благодаря ви, доволна съм и ви препоръчвам!

Лиляна Делиганева

❣️❣️❣️❣️Страхотни❣️❣️❣️❣️

Ина Пашова

Много коректно и бързо обслужване. Добра изработка, останахме доволни!

Mel Mels

Здравейте! Получих си календарите днес, които поръчах вчера! Страхотни са, за поредна година поръчвам от Вас, доволна съм! Благодаря Ви! ❤️

Цветелина Цокова

Благодаря за календарите и подаръците към тях

Галя Наско

Това хресвам

Diana Mladenova

Много добре е изработено всичко,поръчах си коледни чаши и пластмасови ключодържатели!Даже ще направя втора поръчка,за да има за всичките ми близки!Изключително коректни,много бързо ми изпълниха поръчката!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлявва фототапет Падащи листа 3?

Тапетът с Падащи листа представлява перфектно допълнение към всяко помещение, включително спалня, дневна или кухня. Той въздейства със своята елегантност и естетика, създавайки уютна и релаксираща обстановка.

Основният цвят на тапета е сиво-зелен, който придава изисканост и спокойствие на стаята. Върху този фон се намират големи палмови листа с 3D ефект, които изглеждат като че ли левитират по цялата повърхност на тапета. Този ефект придава допълнителна дълбочина и живост на дизайна.

Акцентът върху тапета са малки златисти листенца, които се разполагат между палмовите листа. Те придават нежно сияние и визуален интерес към тапета, докато същевременно подчертават елегантността на цялостния дизайн.

Този тапет е идеален за създаване на уютна атмосфера в спалнята, дневната или кухнята. Съчетавайки природните мотиви на палмовите листа с модерната 3D технология, той привлича вниманието и създава приятна обстановка за отдих и релаксация.

Независимо дали изберете да го поставите в спалнята, дневната или кухнята, този тапет ще добави нотка на стил и елегантност в интериора ви.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за различни помещения, включително спални, дневни и кухни. Със своята комбинация от сиво-зелен фон, палмови листа с 3D ефект и златисти листенца, той е перфектен тапет за всекидневна. Неговата естетика и успокояващ дизайн го правят идеален за създаване на релаксираща обстановка във всяко помещение, където желаете да добавите елементи от природата и елегантност.

Цена:
38 00 лв