Фототапет - Парижки дъжд

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-yk-034
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет - Парижки дъжд в нежни червени и оранжеви нюанси. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 10 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Yana Panteleeva

Благодаря,за бързото и добро обслужване! Много съм доволна ????

Polina Hristova

Страхотни календари,бързо и лесно обслужване! Благодарим за красивите календари и подаръците към тях .

Станимир Митев

Много Ви благодаря! Невероятно качество и точност!

Жана

Коректно обслужване, добро качество и нормална цена. Благодаря Ви от сърце

MoniKa Ivanova

Страхотна изработка на календари.Препоръчвам ги!

Dilqna Georgieva

Перфектна изработка и бързина

Наджие Джемалова

Много благодаря за календарите и подаръците,както винаги сте се справили отлично!

Monika Panteleeva

Много съм доволна! Благодаря Ви!

Диляна Томова

Много съм доволна! Правите страхотни неща! ♥️

Nadq Dineva

Много красиви календари!Чашите също!Благодаря ви!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Парижки дъжд?

Този артистичен фототапет представя живописна улична сцена в Париж, която оживява с богати мазилки и вибрантни цветове. Във фокус е очертанието на Айфеловата кула в мъглив ден, вижда се от разстояние, създавайки класически парижки силует. Улицата е оживена с хора, които носят чадъри, което подсказва за дъждовно време. В преден план са цветни щандове, добавящи пъстрота и жизненост към композицията. Един велосипед е припаркиран на преден план, допълвайки чувството за градския живот. Отразените светлини на мокрия паваж придават допълнителна дълбочина и текстура на картината.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет е подходящ за всяко място, което се стреми да внесе изтънчен и културен нюанс в своето пространство. Идеален за кафенета, ресторанти, хотели или домове, които желаят да създадат атмосфера на европейско изящество и романтика. Отличен избор за всеки, който обича изкуството, пътуванията или историята на Франция.

Още продукти
Цена:
38 00 лв