Фототапет пейзаж 4

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10415597
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
34 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Светлана Великова

Препоръчвам с две ръце ❤️

Мария Евгениева

Невероятни календари и допълнителни подаръци към тях! Препоръчвам!

Румяна Давчева

Страхотни календари и подаръци ! Бързи и коректни! Благодаря Ви ! :)

Tanq Todorova

И тази година си получих прекрасните календари. Благодаря за дадените насоки от така любезния екип. Бъдете все така добри, за да бъда винаги ваш клиент.

Вилиана Емил

Календарите които поръчах са уникални

Evgeniya Stoilova

Благодаря, календарите са страхотни!!!

Десислава Йорданова

Прекрасно изпълнение! Бързо, точно и коректно! Благодаря ви, Art-Gift!

Стели Стоичкова

Днес получих календарите.Страхотни и с много добро качество.Препоръчвам!

Росица Динева

Продуктите, които предлагате са страхотни! Препоръчвам с две ръце!!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. Можете да видите структурата на тапета като скролнете допълнителните изображения.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява тапетът Пейзаж 4?

Този фототапет има градски пейзаж, който включва архитектурни елементи, представени в графичен стил. Тапетът е в черно-бяло-сиви тонове, които са много подходящи за няколко помещения в дома, като спалня, тийнейджърска стая, офис, хол или дневна.

Той е идеален за хора, които обичат да имат модерен и семпъл интериорен дизайн. Графичният елемент и цветната палитра са елегантни и създават усещане за минимализъм и спокойствие.

Този фототапет може да създаде вълнуваща атмосфера, която ще направи всяко помещение по-интересно и привлекателно. Ако търсите нещо модерно и изчистено, този тапет е перфектен избор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет е подходящ за много помещения в дома и извън него. Чудесен изобор на тапет за тийнейджърска стая, спалня, офис, хол или всекидневна.
Подходящ за всеки, който търси модерен и елегантен начин да декорира стените в дома или в офиса.

Цена:
34 00 лв