Фототапет Персиян

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10019388
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Михаела Васева

За поредна година поръчвам от вас! Много съм доволна!

Мима Йорданова

Страхотно качество! Точни, коректни и любезни! Благодаря Ви за чудесното изпълнение!За пореден път се доказахте с професионализма си!Препоръчвам Ви!☺️

Petq Davcheva

Прекрасен е !Огромно благодаря за тази награда,за професионализма и бързата доставка ! Бъдете живи и здрави и много,много успешни !❤️❤️❤️

Г. Костадинова

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви! ❤

Албена Чиликова

Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. Препоръчвам.

Mariella Pramova

Много ви благодаря за професионалното обслужване, календарите сте ги направили просто страхотни, много съм доволна със сигурност пак ще поръчам от вас! Бъдете здрави!

Десислава Панайотова

Изключителен професионализъм! Поздравления! За един ден ми изпълниха поръчката и ми я изпратиха, понеже ми трябваше за следващият ден! Качеството също е много добро!

Gabriela Lebeshkovska

Отлично качество, много бързи и се съобразявт със срока и изискванията на клиента, ще поръчам отново със сигурност ❤️

Таня Куванджиева

За втора година поръчвам календари от тук и съм доволна.

илиева миглена

Днес си получихме календарите и подаръците към тях.Благодарим ви за бързата изработка и доставка.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Персиян?

Фонът на тапета е наподобяващ сива мазилка, което създава усещане за текстура и добавя допълнителна дълбочина на общата визия. На фона се разполагат изразителни геометрични фигури в зелено и лилаво. Тези цветове създават контраст със своята наситеност и вдъхновяват въображението със своята интригуваща визия.

Но най-вълнуващият елемент на тапета са белите пера, които се намират в различни части от дизайна. Те придават на тапета лекота, нежност и мистерия, като създават усещане за лек вятър, който ви води във вълшебен свят.

Този тапет е подходящ за множество пространства като хол, спалня или офис. В хола ще добави усещане за спокойствие и хармония, докато в спалнята ще създаде атмосфера на релаксация и уют. В офиса той може да вдъхновява творчески процеси и да придаде усещане за елегантност и стил.

Този абстрактен тапет съчетава цветове, форми и текстури, за да създаде един впечатляващ и вълнуващ визуален ефект. Той привлича погледа и предизвиква ума да се потопи в своята красота и изтънченост. Този тапет е идеален избор за всеки, който търси нещо уникално и стилно, което да промени атмосферата в стаята и да внесе доза изкуство и въображение в ежедневието.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този абстрактен тапет е подходящ за различни пространства, включително холове, спални, офиси и други интериори. Той създава усещане за хармония и естетика чрез зелени и лилави геометрични фигури върху сива мазилка, допълнени от бели пера. Тапетът внесе уникален и стилен вид във всяка стая и може да се използва, за да подчертае спокойствието и уюта в домашната обстановка или да вдъхнови творчески процеси в работното пространство.

Цена:
38 00 лв