Фототапет - Пиратски балон

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-83
5.00
794

Фототапет - Пиратски балон, реалистечен дизайн подходящ за апликация в помещения с различно предназначение. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.

1 поръчка за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

ГИНКА МИТЕВА

За поредна година поръчвам от вас. Уникални календари! Продължавайте все така!

Iliyana Dyulgerova

Чудесно свършена работа, точни изработка и дизайн както поръчах и експресна доставка! Препоръчвам с две ръце!

Натали

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Нина Кудинева

Много добре е наместена снимката ми! Много благодаря за професионалния съвет за избор на снимка!

Ива Георгиева

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Jivka Naidenova

positive review Който разбира при подаръци Art-Gift се спира. -

Анелия Ангелова

Изключително любезно, бързо и коректно обслужване. Страхотно качество на продуктите. Препоръчвам!

Стела Ненова

Благодаря! Красиви календари, бърза изработка и доставка!

Ekaterina Mikova

Бърза изработка и страхотно качество! Много съм доволна. Благодаря!

Адриана Михалева

Благодаря ви за доброто отношение и качествените продукти! Препоръчвам !
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Пиратски балон?

Този тапет е перфектен за обзавеждане на хол или стая за момченце. Изобразен е голям балон, изпълнен с горещ въздух, който лети сред облаците и над планините. Балонът има ретро визия, напомняща на пиратска ера, което му придава уникален и приказен вид.

Цветовата гама на тапета включва синьо, кафяво и сиво. Синьото превъзхожда, представяйки ясно небе и безкрайността на висините, докато кафявото и сивото представят земята и планинските върхове. Този комбиниран палитра придава на тапета естествен и балансиран вид, създавайки хармонична обстановка в стаята.

Реалистичният дизайн на тапета прави цялостната сцена почти жива и насърчава въображението. Подобен на истински пейзаж, балонът изглежда като част от небето, докато облаците и планините добавят още реализъм и дълбочина. Тапетът създава усещане за свобода, приключение и развълнуване, като носи духа на пътешествието пряко в стаята.

Този фантастичен тапет е идеален избор за декориране на пространството на момченце. Чрез визуалния му ефект и стил, тапетът ви предлага вълнуваща и вълшебна атмосфера, която ще вдъхнови малкото пътешественици да се потопят в свят на приключения и мечти.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за детска стая на момченце. Създава уникална атмосфера на свобода и приключение, която ще вдъхнови децата да се потопят в свят на мечти и фантазии. Цветовата гама и реалистичният дизайн му придават естествен вид, който се допълва от ретро визията на пиратския балон. Със своите ярки цветове и привлекателен дизайн, тапетът ще създаде живописно пространство, идеално за игра и развитие на въображението на децата.

Цена:
38 00 лв