Фототапет Писма

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10443556
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Gergana Aleksandrova

Благодаря!Чудесна изработка, отношение към клиента и професионализъм. Пак бих поръчала техни продукти.

Йълдъз

Получих си календарите много благодаря за бързото изработване на календарите страхотни са много ми харесаха

Стела Памукова

Много бързо и коректно обслужване. Благодарна съм и за подаръците, които получих към поръчката.

Andriana Stoqnova

Отново коректни и безупречни! Благодаря! Светли празници! Бъдете здрави!

Мирослава Тошкова

Благодаря за календарите и подаръците ,за поредна година съм доволна! Благодаря Ви, от сърце, страхотни сте!

Малвина Горелска

Календарите,които поръчах са страхотни. Предвид празничната натовареност,бяха изработени и доставени много бързо.

Камелия Иванова

Много съм доволна от бързината и качеството на календарите. Страхотни сте!

Пламена Панайотова

Благодаря ви за прекрасното и коректно отношение, получих си календарите страхотни са❤️❤️❤️

Сиси Георгиева

Прекрасени дрешки за дечицата и чудесни хора.Бързи,честни и коректни.Успехи!!!

Ива Андонова

Бърза изработка и отлично качество. Благодарим ви. :-) :-)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Писма?

Тапетът представлява стена, изпълнена със стари писма, които са украсени с разнообразни цветове и красив ръкописен шрифт. Всяко писмо е уникално и има своя собствена палитра от сиви, бежови и бели нюанси. Тези цветове придават на тапета изтънченост и елегантност, съчетани със стилна ретро атмосфера.

Разглеждайки този арт тапет, може да се почувствате пренесени в миналото, където комуникацията се осъществяваше през писма и всяко едно от тях носеше със себе си уникален шарм. Комбинацията от различни цветове и ръкописни шрифтове създава живот и движение на стената, давайки ви усещане за наситеност и разнообразие.

Този ретро тапет с писма ще придаде на всяка стая уникалност и индивидуалност. Независимо дали решите да го използвате в домашната си работна стая, хол или спалня, той ще създаде уютна и вдъхновяваща обстановка. Отваряйки вратата на въображението, вие ще се потопите в свят, където писмата са били носители на спомени, идеи и емоции.

Този ретро тапет с писма е перфектното допълнение към вашата декорация, което ще ви пренесе в миналото, като същевременно добави уникален и стилен акцент във вашето пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този ретро тапет с писма е подходящ за различни пространства и среди. Можете да го използвате в домашната си работна стая, за да внесете вдъхновение и атмосфера на старинност. Той също така ще придаде уникален и елегантен акцент във вашата спалня или хол. Ако имате кафене, книжарница или друго място за отдих, този тапет ще създаде уютна и пълна на очарование обстановка. Независимо къде го използвате, този тапет ще привлича вниманието и ще добави допълнително измерение към интериора.

Цена:
38 00 лв