Фототапет Планини в облаците

Флис - Канаваца
Продуктов код wall765232
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
34 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ирена Бакалова

Много любезни, отзивчиви и коректни! Няма да съжелявате, ако направите поръчка при тях! Всичко е изпипано до най-малкия детайл! �

Десислава Панайотова

Изключителен професионализъм! Поздравления! За един ден ми изпълниха поръчката и ми я изпратиха, понеже ми трябваше за следващият ден! Качеството също е много добро!

Ани Василева

Страхотни календари, навременна доставка, а ключодържателя е страхотен!!!! Доволни за поредна година! Благодаря

Надя Николова

Благодаря за календарите и подаръците към тях. Страхотни са! :)

Мария Стаева

Страхотно качество на календарите , бързо изпълнение на поръчката

Yuliya Skarlatova

Вече трета година поръчвам календари и съм супер доволна. Качество, коректност и бързо обслужване. Благодаря! Препоръчвам с две ръце!

Нора Василева

Получихме страхотни календари. Поръчката ни се изработи супер бързо. Много сме доволни от крайния продукт. Хората са коректни и мили :)

Ralica Vasileva

прекрасни календари с високо качество и страхотни бодита за въниците

Михаела Иванова

Получих поръчката си! Календарите са уникални сами по себе си! Много сме доволни, бих поръчвала всеки път от вас! Весели празници!

Райна Б.Костадинова

Благодаря за прекрасните календари. Много бързо пристигнаха с хубаво качество. Със сигурност, бих си поръчала отново от вас! Успех! :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Планини в облаците?

Интересна идея за тапет с пейзаж от високи планински върхове, който ви пренася във вълшебно светофарово място. Тази изумителна композиция е въплътена в реалистична форма, като всяка детайлна част е изобразена с изключителна точност. Виждате величествените върхове, въздигащи се високо над облачните маси, които ги обгръщат. Облаци внесени с изящество прелитат около върховете, носейки мистериозност и загадъчност в цялото изображение. Тапетът се характеризира с цветове в нюанси на сиво, синьо и бяло, които предават спокойствие и хармония. Тази магична сцена е подходяща за всяко помещение в дома - спалня, хол или дневна, където можете да се насладите на уникалната атмосфера на планинската красота и да се потопите в пътешествие из безкрайната природа. Вашата стая ще се превърне в убежище на спокойствие, където сърцето и ума ще се събудят с вдъхновение от красотата на планините.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет е подходящ за всяка стая, която желаете да обогатите с изящество и спокойствие. Неговата изчистена цветова гама и изображението на високите планински върхове с облачни формации го правят идеален за спалнята, където може да създадете уютна и релаксираща обстановка. Също така, той ще донесе атмосфера на природата и свежест във вашата дневна стая или хол, като създава фокална точка и вдъхновяващо пространство за отмора и размисъл. Този тапет е универсален избор за всяка стая, където желаете да добавите елементи на природата и спокойствието в дома си.

Цена:
34 00 лв