Фототапет Пролетно зелено

Флис - Канаваца
Код wall-yk-032
Колекция Art Gift Decor
5.00
694

ФФототапет Пролетно зелено е артистична комбинация от различни по размер листа в зелени нюанси. Подходящ за апликация у дома, но и в офис, бар или заведение. 
Изработва се по размер на клиента.

3 поръчки за последните 22 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

В. Недялкова

Много съм впечатлена от качеството и обслужването. Фототапетът е великолепен.

Ц. Георгиев

Изключително доволна съм от покупката. Цветовете са живи и ярки, а качеството е на високо ниво.

Т.Симеонова

Тапетите, които поръчахме, бяха точно това, което искахме. Изглеждат страхотно и са с високо качество.

Деяна

Получих тапетите бързо и без проблеми. Качеството е страхотно, изглеждат чудесно.

Георги Б.

Тапетите са точно това, което търсех. Отлично качество и лесни за работа.

Деница

Фототапетът превърна хола ни в истински оазис. Качеството на печата е супер.

Андрей

Страхотно обслужване и отлично качество!

Мариян

Фототапетът е наистина уникален. Превърна стената в истинско произведение на изкуството.

Таня

Прекрасно отношение и добро качество.

Люба Крумова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих тапета, страхотен е!

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Пролетно зелено?

Този светъл и освежаващ фототапет с палмови листа в нежни зелени нюанси е създаден да внесе чувство на природа и свежест във всяко пространство. Изображението е изпълнено с лекота и естественост, което го прави идеален за добавяне на елемент на спокойствие и релакс в дома или работното място. Подходящ за хола, банята или кът за отдих, този тапет е перфектният начин да се внесе живот в стаите и да се създаде успокояваща атмосфера.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този свеж и естествен арт фототапет с палмови листа е идеален за пространства, които целят да внесат усещане за пролетно обновление и природна хармония. Отличен избор за дневни зони, спа и уелнес центрове, както и за офиси и приемни, където може да помогне за намаляване на стреса. Нежната му палитра и плавни форми също биха допринесли за релаксиращата атмосфера на медицински и терапевтични практики.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв