Фототапет Пъстра мозайка

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10480993
5.00
794
Фототапет Пъстра мозайка, подходящ за апликация в интериорна среда, хотели, кафенета и ресторанти. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.                                                    
 
4 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Вероника Бондикова Бондикова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих ключодържателите, СТРАХОТНИ СА! ????

Ивета Петрова

Бързи, любезни и със страхотно качество продукти ! Препоръчвам с две ръце !!

Мариана Иванова

Качество, коректност и бърза доставка!

Христина

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Ивелина Великова

Две поредни години поръчвам календари и винаги са изработени качествено и в срок. Доволна съм и препоръчвам.

Cvetelina Toneva

Благодаря за страхотните календари,които изработихте за нас!

Венелина Иванова

днес си получих календарите с техните подаръци - супер са, благодаря ви

Irina Tsaneva

Много бързо изпълнение на поръчката! Много съм доволна от календарите и подаръците към тях! Определено препоръчвам!

Monika Panteleeva

Много съм доволна! Благодаря Ви!

Veselina Jelqzkova

Днес си получих календарите, страхотни са, благодаря ви много :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Пъстра мозайка?

Тапетът, представен на уебсайта, е вълшебно произведение на изкуството, което съчетава различни по цвят правоъгълници, образувайки вълнуващи и сложни линии. Тъмно синьото, зеленото, златистото и бежовото са цветовете, които преобладават в този арт тапет. Техните богати оттенъци и наситеност придават на стените на вашата стая изключителен и елегантен вид.

Мозайката от правоъгълници създава вълнуващ визуален ефект, който ще впечатли всеки, който влезе в пространството. Линиите, образувани от тези правоъгълници, се преплитат и създават хармоничен дизайн, който привлича окото и създава усещане за движение и динамика.

Този арт тапет е подходящ за различни помещения във вашия дом или офис. Можете да го използвате в хола, за да създадете стилна и модерна обстановка, която ще допълни вашата мебелна композиция. В спалнята, тапетът може да добави нотка наслада и релаксация, създавайки уютна и уютна атмосфера.

В офисното пространство, тази изкусителна мозайка може да подчертае професионализма и креативността на работното място. За коридори и общи зони, тапетът се превръща в точка на фокус, която впечатлява и води хората през пространството.

С този арт тапет, вашето пространство ще бъде трансформирано в галерия на съвременното изкуство. Неговите уникални цветове и композиция ще вдъхновят и задълбочат вашето въображение, предлагайки ви уникален и стилно оформен интериор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този арт тапет е подходящ за различни пространства в дома или офиса. Можете да го използвате в хола, спалнята или офисното пространство, за да добавите стил и модерност. Също така, той е идеален за коридори и общи зони, където ще създаде впечатляващ фокус и привличащо внимание пространство. Този арт тапет ще преобрази вашето пространство в изящна галерия на съвременното изкуство.

Цена:
38 00 лв