Фототапет Пясъчен пейзаж

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10121510
5.00
794

Уникален фото тапет подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето. Възможност за избор на структура на тапета.

4 поръчки за последните 24 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Малинка Владимирова

За втора година поръчвам календари и съм много доволна бързи и точни ❤️

Асения Велкова

Страхотни, коректни и бързи Не веднъж съм поръчала и винаги са на ниво

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

Славка Плахова

Благодаря за красивите календари и подаръците. Страхотни са. Бързо и качествено обслужване. Коректни и отзивчиви.

Maria Kostadinova

Отлично изпълнение на поръчката, красиви календари и джобни календарчета, позициониране на изпратените от мен снимки спрямо избрания модел календар. Бързо изпълнение и доставка. Със сигурност ще поръчам отново, препоръчвам и на други хора да го направят! Успехи и занапред!

Вилиана Емил

Календарите които поръчах са уникални

Юлияна Паунова

Страхотно качество, много съм доволна :) Благодаря за подаръчетата :)

Елена Славчева Георгиева

Много Благодаря за хубавите календари!

Diana Valkova - Dimitrova

Изключително съм доволна! Получих това, което очаквах, бързо и коректно! Поръчахме 4 бр. детски календара и коледно боди. Получихме и подаръци :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Пясъчен пейзаж?

Този триизмерен фототапет представлява зашеметяваща комбинация от тримерно изобразени елементи, включващи жена, море и вълни, създадени с вълнуващ реализъм, наподобяващ изработката от пясък. Тапетът е преобладаващо в бежови и кафяви нюанси, които придават уют и спокойствие на пространството.

На фона на този фототапет се изобразява жена, чиято фигура е издигната на фокус, придавайки илюзията за тримерност и реалност. Изглежда като част от нежните, плажни дюни, създадени от пясък. Тази детайлна изобразителност дава на тапета артистичен и изискан вид.

Основният акцент е поставен върху морската среда, с вълните, които се преливат нежно по повърхността. Изображението е въплътено в плитки и реалистични цветове на пясък и се допълва от топлите нюанси на бежово и кафяво, които допринасят за усещането за природна хармония и спокойствие.

Този тапет е перфектен за спалнята, хола или дневната, където желаете да създадете уютна и релаксираща обстановка. Тримерният ефект на жената, морето и вълните създава усещане за дълбочина и пространство, което може да освежи и обогати интериора на вашия дом.

Независимо дали търсите нещо изкуствено, но естествено, този фототапет с пясъчния пейзаж ще добави изтънченост и усещане за природата във вашия дом.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет с пясъчен пейзаж е подходящ за различни интериори и стаи в дома. Със своите бежови и кафяви нюанси, той създава уютна и спокойна обстановка, което го прави идеален за спалнята. Също така, може да бъде използван успешно в хола или дневната, където желаете да добавите природна естетика и изкуство. Независимо от пространството, този тримерен фототапет ще създаде вълнуващ фокус и усещане за тримерност, като обогати интериора и добави изтънченост. 

Цена:
38 00 лв